Cek Paling Mahal Pernah Saya Dapat.. Alhamdulillah

Cek Paling MAHAL pernah saya terima.. ni cek saya jumpa balik lepas kemas beg.. SERIUS PALING MAHAL dalam sejarah hidup.. terkejut dan terkesima dapat cek ni.. Rasanya belum pernah ada orang dapat lagi cek paling mahal ini. Thanks TM a.k.a Telekom Malaysia.

Beza Ketara Antara Unifi dan Streamyx

Wahh dah pakai Unifi ni nak kutuk streamyx pulak ye..hehe..taklah..takkan ku lupa jasa streamyx selama ini walaupun kekadang rasa macam guna snailmyx šŸ™‚ hmmm… rasanya ramai masih terpinga-pinga tentang unifi ni, yerlah baru ada kat KL, Penang dan JB..tu pun tak semua kawasan lagi kan..aritu ijad datang pun sedih sebab kat Kg Melayu Majidie belum […]

Komen Dan Menang! RM350 Menanti Anda di Wanmus.Com

Wahhh ni rasanya kali pertama anjurkan pertandingan komen dan menang di wanmus.com..rasanya kena buat juga untuk berkongsi sedikit sebanyak bersama blogger lain..jadi kali ni hadiah sehingga RM350 menanti anda..wahh best tu. Caranya? Kat bawah ni.. Macam biasalah..hanya komen sahaja post di Wanmus.com ni tak kira post mana pun dan jadikan diri anda antara pengkomen terbanyak..

Cuci The Musical 2 Memang Meletup!! Best!!

Hohohoho…semalam puas hati sangat dapat tonton team afdlin shauki direct depan mata..hoho..my idola tu dalam lakonan dan usahawan..bukan sahaja sebab sama saiz tau..hehehe.. Yang boleh saya kata, CUCI The Musical 2 memang sangat best!!Sangat2 best!! hoho..tak tau dah macamana nak bagitua betapa bestnya tau..sangat2 best..

Bagaimana Dapatkan 40 Biasiswa: Panduan Wajib Pelajar & Ibu Bapa!

Tahukah anda kat Malaysia ni ada lebih dari 40 Biasiswa untuk pelajar-pelajar? Selain duk cuba nasib untuk biasiswa JPA dan MARA je, anda perlu juga cuba dapatkan biasiswa lain serata Malaysia ni..banyak..sangat banyak..Macamana nak dapatkan? Ni ada panduan macamana nak dapatkan biasiswa ni..Sangat PERLU untuk anda dapatkan samada anda sebagai pelajar atau ibu bapa..

Peminat Upin Ipin Terlampau

Hoho..tentu korang rasakan mungkin tak ada peminat upin dan ipin yang terlampau kan? alaaa cerita kartun hasil anak tempatan dengan trademark “Betul..Betul..Betul..” tu..haa..kali ni nak tunjukkan pada dunia yang rupanya ada juga yang terlampau minat sampai sanggup komen spam..hahaha..kelakar betul..

Kenapa Indonesia???

Hmmm..banyak betul ip dari negara seberang yang kena blocked dengan firewall server..Boleh dikatakan setiap hari, 95% dari semua ip yang kena blocked adalah dari indonesia. Kenapa? Kalau dari Malaysia tu mungkin sebab customer try password salah atau terlupa password..tapi rasanya hanya beberapa orang je customer dari indonesia yang langgan hosting dengan saya..tapi kenapa banyak pulak […]

Line TM Problem: Patutlah Slow Connection Ke Oversea

Slow…Slow dan sangat2 slow..semalam nak connect ke web registrar domain pun terlalu slow semalam..nak topup kredit domain. Ni nak buka forum oversea lagilah slow..dah 2-3 hari macam ni. Rupanya kerana gangguan pada kabel dasar laut yang sambungkan Malaysia ke Europe..lagilah dekat-dekat nak Piala Dunia / World CupĀ FIFA 2010 ni kat Africa, lagilah slow sebab orang […]

Jangan POTONG Broadband Anda Nanti Menyesal!

Apakah kelajuan sambungan internet anda? Adakah anda tahu yang Malaysia berada di tangga bawah-bawah antara negara membangun dari segi kelajuan dan servis sambungan internet? Kalau masih tidak tahu, anda perlu ambil tahu. Jika anda rasakan menggunakan streamyx tu dah slow, anda patut bersyukur kerana ada lagi insan yang tertipu lebih dari anda sebenarnya.. Siapa?

Internet Malaysia Laju Tahun Depan Omongan Kosong?

Memang internet Malaysia kita akan laju tahun depan ke? Macam omongan kosong dari TM je semua ni. yerlah nak sedapkan keadaan yang dah memang panas..lagilah dengan kejadian internet slow seluruh Malaysia sejak semalam lagi. Walaupun rumah saya Snailmyx streamyx pakej 1mbps tapi slow tu macam guna celcom broadband je.