Pembayaran Komisyen Affiliate Myekamus.com

Penulis: wanmus Kategori: Affiliate | Duit Percuma | E-kamus | komisyen Tarikh: 03 December 2008 | 2 komen
komisyen ekamus

Alahamdulillah kepada semua pelanggan dan agen affiliate myekamus dot com yang menawarkan software e-kamus v5.02. 18 kamus dalam satu pada satu harga yang berpatutan sangat di tunggu ramai.. RM85 dengan kos penghantaran percuma memang sangat berpatutan..

Kali ini, kami mula membayar affiliate sebaik sahaja pengesahan bayaran dari pembeli tajaan mereka diterima. Maknanya tak sampai 24 jam dari pembelian, duit RM15 akan masuk ke akaun mereka. Mudah bukan? mengenai produk? anda boleh baca detail di Malaysia ekamus 18 kamus dalam 1 atau di page blog ini iaitu di Promosi E-kamus.

Jika anda ingin mencuba dulu sebelum membeli, baca langkah-langkah untuk download free trial ekamus di FREE Download E-kamus v5.02 Pro. Untuk download, anda hanya perlu pergi ke myekamus dot com, masukkan nama dan email ke kotak free download trial ekamus. Kemudian trial ekamus akan terus dihantar ke email anda.

E-kamus v5.02 sudah lama di pasaran. yang terbaru versi 5.02.07. Malah sudah ramai yang membelinya tanpa melalui affiliate..Alangkah ruginya..Bukankah baiknya kalau pembelian itu dari link affiliate anda kan? Jadi terus ke daftar PERCUMA Affiliate Myekamus.com.  1. […] link affiliate. alangkah bagusnya kalau pembelian tu dari link affiliate anda. Detail makluman pembayaran komisyen myekamus dot com Untuk daftar affiliate PERCUMA: terus ke daftar affiliate myekamus.com __________________ […]

  2. […] juga menyediakan affiliate? iya, setiap jualan dari link affiliate anda, anda akan perolehi RM15. Pembayaran komisyen affiliate myekamus.com juga pernah saya postkan di blog saya ini. Ketahui cara buat duit percuma dengan myekamus.com […]