Video Cara Install dan Kelebihan E-kamus

Penulis: wanmus Kategori: Download | E-kamus | percuma Tarikh: 22 December 2008 | 5 komen

Cara memasang dan menggunakan software kamus terhebat masa kini iaitu E-kamus v5.02 Professional Edition keluaran Alaf Teras. Ini kerana ramai yang download free demo ekamus di web myekamus.com tidak tahu cara untuk memasang dan menggunakannya.. Alangkah ruginya kalau kita ada kereta Porsche tapi cara nak hidupkan kereta pun kita tak reti..huhu..

Begitulah juga dengan e-kamus ini..terlalu banyak kelebihan dan keistimewaan ekamus v5.02.07 yang terbaru ini. Kalau dapat download free tapi tak boleh nak guna, rugi jugak. Tu yang saya buat jugak video ni walaupun masih banyak perlu dibaiki, tapi cukup untuk dijadikan panduan memasang dan menggunakan ekamus.

Tahukah anda myekamus.com juga menyediakan affiliate? iya, setiap jualan dari link affiliate anda, anda akan perolehi RM15. Pembayaran komisyen affiliate myekamus.com juga pernah saya postkan di blog saya ini. Ketahui cara buat duit percuma dengan myekamus.com dengan mendaftar secara affiliate PERCUMA di Malaysia Ekamus Pro v5.02.

Inginkan FREE Download Trial E-kamus? Masukkan nama dan email anda di borang ini:

Name:
Email:


 1. […] Video Cara Install dan Kelebihan E-kamus di wanmus.com Kebanyakkan dah download tapi tak boleh guna atau tak tahu kelebihan sebenar e-kamus […]

 2. aidact

  Cubalah carikata ekamus, saya rasa ianya ekamus yang terbaik yang pernah saya guna.

 3. Apa Kuasa Seorang Blogger?

  […] memang sales takkan masuk. Tapi jika ada pembeli anda seorang blogger dan menulis review seperti kelebihan ekamus, insyallah sales akan meningkat sedikit demi […]

 4. jutawansenyap

  maner dapat idea nak buat kamus nih mus bagus tul lah

 5. akuorgkmpng

  apasai la aku jdi tensen tgok ekamus ni.. hahaha.. nizam la ni..