Bunuh Budak Lagi?? Kita Kat Zaman Firaun Ke?

Ya Allah..kanak-kanak mati di bunuh secara kejam lagi..lepas kes Syafia Humairah, timbul pulak kes baru. Nape dunia ni? Budak yang tak reti melawan tu berani ar pukul, cuba pukul orang sama umur baru tau kecik atau besar dunia ni..celaka betul lah diorang ni. Ni berita terbaru tadi, Kanak2 18 bulan mati dipukul dan dipijak sebab […]

Kenapa Delete Komen di Blog?

Geram betul jika ada yang tunjuk pandai ni. Ingat blog ni tempat suke2 je hambur kata2 ke ape?? Kalau tak suka cakaplah tak suka, jangan nak kata bodoh atau apa jua kata2 yang buruk tu. Forum atau blog mana pun, jika empunya blog tu aware dengan blognya, pasti akan delete komen yang mengutuk dan menggunakan […]

Rogol ganti masak-masak!

Sungguh mengejutkan muka depan harian metro hari ni..kalau dulu waktu kanak-kanak kita biasa main sorok2, masak2, kahwin2, batu seremban, congkak, guli, police sentri..tapi tu dulu..sekarang anda pasti terkejut jika kanak2 sekarang sudah terlalu update berbanding kita dulu..diorang sudah pandai main rogol-rogol…pelik??? (gambar sekadar hiasan) bacalah seterusnya….hati2 anak anda..na’uzubillah..

TAMAT!Menangi TOPUP+Software+Ebook secara PERCUMA!!

MAAF! promosi ini sudah berakhir.pemenang akan diumumkan 3/5/08 Cabutan bertuah wanmus.com 1X Hadiah Utama : Topup tambah nilai Maxis RM10 + Software + Ebook 2X Hadiah Kedua : Topup tambah nilai Maxis RM 5 + Software + Ebook 100X Hadiah Ketiga : Software bernilai RMXXX.XX + Ebook 800X Hadiah Saguhati : Software bernilai RMXX.XX + […]

Maybank Debit Card xleh guna!!!

HUHU..kepada sesiapa yang baca tajuk atas tuh jangan salah faham..sebenarnya sejak dikeluarkan 2-3 bulan lepas, kad nih boleh guna untuk pembelian offline

Dapatkan $397 pakej internet marketing FREE!!

Salam sejahtera.Hello. Saya ingin berkongsi sesuatu istimewa buat anda semua. Ini adalah link paling berharga yang saya pernah bagi buat anda.. I just had to share this with you. And I am glad to offer you what I think is the best email value I ever sent you. Tiada sesuatu pun untuk anda bayar malah […]

Lagi Kartun Kutuk ISLAM!!!

YA ALLAH…kenapa lah kita sekrang selalu diperkecilkan oleh agama lain..kenapa???kalau korang tak percaya..tengoklah kartun nih..tapi tolonglah jangan percaya dengan cerita si Negro dalam gambar tu… Sebelum baca kartun nih, kuatkan iman dalam hati..Ingat ALLAH semoga kita tidak terpesong dengan tipu helah kafir laknat…nauzubillah… Semoga kita tetap dengan ISLAM sampai ke hujung nyawa kita..Insyallah.. p/s: klik […]

What you really want to know about F1 car

Underneath the body of the car and sitting behind the driver is the heart of a Formula 1 car, the engine. With about 1000 moving parts the Formula 1 engine is the most complex part of the whole car. One of the interesting aspect about engine is that it weighs less than 100 kg, and […]

Alhamdulillah..

Alhamdulillah..last month was the most bad month of my life…. 1- My webhosting got down for a whole month..until this week my webhosting are coming up back BUT i had transfer it to a new web server… ahahaha..also the cheapest price i will give to my customers…HAHAHAHHAHa… to know more go to http://www.jomhosting.net¬† 2- My […]

CJ7 or DuniaBaruTheMovie

hohohoohoho..this is complex situation when you need to choose either one..huhuhuhu..either to see CJ7 or DBTM???huhuhu.. when money is this big constraint to me, this situation become worst…huhuuhuh help me..to make a decision, will show to me some pictures about this two movies.. Official website for : CJ7 – http://www.cj7movie.com Duniabaruthemovie – http://duniabaruthemovie.com pictures for […]