TAMAT!Menangi TOPUP+Software+Ebook secara PERCUMA!!

Penulis: wanmus Kategori: Blog | cabutan bertuah | company | Download | Files | Free | Geram | Giveaway | hosting | Internet | percuma Tarikh: 14 May 2008 | 7 komen

MAAF! promosi ini sudah berakhir.pemenang akan diumumkan 3/5/08

hotlink-topup

Internet profit in 7 steps Buttons For Clicks Traffic virus

Cabutan bertuah wanmus.com

1X Hadiah Utama : Topup tambah nilai Maxis RM10 + Software + Ebook

2X Hadiah Kedua : Topup tambah nilai Maxis RM 5 + Software + Ebook

100X Hadiah Ketiga : Software bernilai RMXXX.XX + Ebook

800X Hadiah Saguhati : Software bernilai RMXX.XX + Ebook

Anda hanya perlu masukkan nama dan email anda ke dalam borang bawah ini. Seterusnya nama anda akan tersenarai dalam list untuk cabutan bertuah ini. Senang sangat bukan??

CEPAT!!isi borang sekarang atau anda akan terlepas peluang ini selamanya. Anda juga akan diberikan software dan ebook sebagai bonus dari kami kepada anda. Kami berikan ini semua kepada anda tanpa sebarang kos RM 0.00 shj! CEPAT!!jangan jadikan diri anda yang ke 904..anda tidak akan rugi apa2..kerana sebagai subscriber wanmus.com, anda akan sentiasa diberikan tools percuma.Tunggu apa lagi??

Name:
Email:

Tarikh cabutan bertuah : 14/5/08-1/6/08

5 Latest Subscriber:

1)Saiful 2)Eng 3)Saif_05 4)Keale 5)Wanis …anda??

p/s: Pemenang akan diumumkan melalui email.

Syarat-syarat:

1- Anda bersetuju untuk menjadi subscriber wanmus.com dengan memasukkan email ke dalam borang opt-in yang di sediakan di atas.

2- Email anda mestilah berada dalam list kami sehingga tamat pusingan cabutan bertuah ini. Jika tidak, anda tidak akan layak untuk memenangi sebarang hadiah yang ditawarkan.

3- Cabutan bertuah ini akan berlangsung sehingga 1 JUN 2008. Cabutan akan dibuat pada 10pm 1 Jun 2008. Para pemenang akan diumumkan pada 2 Jun 2008 di web wanmus.com. Penghantaran hadiah akan dilakukan melalui emel pemenang seminggu selepas cabutan berakhir. Jika emel yang dihantar invalid, pemenang akan dikira batal dan pemenang baru akan dicari dari list terakhir.

4- Pihak wanmus.com berhak untuk menukar sebarang syarat dan hadiah sekiranya difikirkan perlu tanpa perlu memaklumkan kepada subscriber.

5- Jika terdapat sebarang pertanyaan, sila tinggalkan komen atau emel admin[at]wanmus.com 1. […] bernilai RMXX.XX + Ebook Anda hanya perlu masukkan nama dan email anda ke dalam borang di web sini. Seterusnya nama anda akan tersenarai dalam list untuk cabutan bertuah ini. Senang sangat bukan?? […]

 2. Jimmy

  bro’ ni cara baru nak cari subscriber ke ?

 3. titan

  so, siapa pemenangnya ?

 4. wanmus

  pemenangnya boleh tengok di post

  http://wanmus.com/?p=249

 5. mamak

  btoi ke ni tp aku dah lewat masuk..xde contest lagi ker???

 6. wanmus

  huhu..setakat ni xder.cuma nanti saya akan buka lagi satu peluang percuma untuk dapatkan ebooks dan software ini. So, selalu lah melawat blog ini.

 7. jutawansenyap

  bagus hadiah nih memeng wanmus suka kasik hadiah kan