Himpunan Mahasiswa Mengecam Tindakan Zionis Israel

Penulis: wanmus Kategori: Agama | Celaka ISRAEL | Himpunan | Mahasiswa | UTM Tarikh: 02 January 2009 | 2 komen

Himpunan Mahasiswa Mengecam Tindakan Zionis Israel telah selamat diadakan tadi depan Masjid Sultan Ismail (MSI), UTM Skudai anjuran PMIUTM. Ramai jugaklah yang join bagi semangat dan ada jugak yang datang nak tengok apa yang riuh lepas sembahyang jumaat tadi..

FUhhh..lepas sembahyang jumaat tadi, pihak MSI ada buat sembahyang hajat untuk mengecam tindakan zionis israel terhadap Palestin yang membunuh beribu-ribu penduduk Palestin yang kononya dalam siri penghapusan kumpulan pengganas dalam masa beberapa hari sahaja..Perghh.. KEjam..

Kejam mengalahkan binatang Israel ni..tulah saya pun join sembahyang hajat tadi untuk doakan keselamatan penduduk Islam seluruh dunia, terutama di Palestin sekarang ni yang terlalu ramai telah dibunuh dengan kejam.. Yang lagi kejam, mereka membunuh tanpa belas kasihan termasuk bayi, kanak-kanak dan wanita..

Celakalah ISRAEL..  1. Top100Entrepreneur

    Zionis ni cilake! masalahnya diaorang ni pengganas paling kejam!!

  2. […] Saya bukanlah penyokong puak evolusi M atau Pro M, tapi yang jelas terbaik sekarang ialah Pro M. Kenapa saya berkata sedemikian? sebab semasa Gaza mula diserang dulu, pihak mana yang tampil mengadakan perhimpunan? Ya, PMIUTM atau menggelarkan diri mereka sekarang Pro M. sila semak post saya Himpunan Mahasiswa Mengecam Tindakan Zionis Israel […]