Seminar Internet Adalah DUIT Tinggal 27 Tempat Sahaja Lagi

Penulis: wanmus Kategori: Ammar zahar | Blalang | Internet Marketing | Rohaizad | seminar internet | wanmus Tarikh: 22 July 2009 | 1 Komen

Betul yang anda baca tu..dari 100 tempat yang dibuka, sekarang tinggal 80 60 27 seat atau tempat peserta sahaja lagi untuk dipenuhi. Sudahkan anda menempah seat anda untuk seminar 3 otai interent marketer ini? Jika belum, segeralah berbuat demikian kerana sudah tentu seminar ini akan penuh untuk beberapa hari sahaja lagi.

Seminar ini untuk semua yang ingin menjana pendapatan melalui internet secara PERCUMA tanpa modal. Bermula dari blog, pengiklanan, nuffnang, adsense, affiliate dan sehinggalah mengeluarkan produk sendiri. Semuanya melalui internet.

Dengan yuran pendaftaran hanya RM 40 untuk pelajar dan RM 60 untuk peserta luar, ianya amat sangat berbaloi-baloi dan terlalu murah. Seminar sebegini biasanya berharga RM 500-RM700!! Anda bertuah jika menghadiri seminar ini.

OOOPppss..seminar ini hanya akan diadakan sekali sahaja. Jika selepas ini diakan lagi, harganya sudah pasti bermula dari RM250!! Kalau anda nak biarkan je seminar kali ini dan rela bayar RM 250 nanti selepas melihat peserta seminar ini menjana pendapatan lumayan, silakan tapi jangan menyesal di kemudian hari.

Rasanya anda akan lebih faham dengan melawat web seminar ini iaitu di http://mykkdk.com/seminar/  1. […] Seminar Internet = Duit (Internet = Money) was organized by Wanmus and HEP UTM. With only RM40, I consider myself very lucky because I was able to see and listen to […]