Panas Betul Dengan Rohaizad Kalau Macam Ni!!

Penulis: wanmus Kategori: Blog | Blogging | Buat duit | Internet | Rohaizad | seminar internet | smart blogging | Teknik rahsia | wanmus Tarikh: 21 April 2010 | 24 komen

Wah…mudah-mudah je dia..kita ni bersusah payah, tapi dia rilex je..boleh gi rilex-rilex tau2 masuk duit. Apa benda ni..Pastu nak share macam tak nak share…Main blur-blur pulak. Taknak tunjuk, tak payah lah tunjuk. ADusss..Bikin panas betullah mamat sorang ni. PANAS..memang PANAS giler sekarang ni..dia ni memanglah..

Memang PANAS hati kalau korang baca latest post rohaizad tu..Post mana? Post mana lagi kalau tak Rezeki PR0. Senang2 je dia dapat lagi job.. $20 USD untuk blog PR0 pulak tu..hoho..ni mungkin dia nak cabar saya sebab ingat tak aritu tentang wanmus dicabar rohaizad dan post buat duit dengan blog PR0..opppss lupa ada satu lagi iaitu post buat duit dengan blog PR0 yang berumur baru 2 hari!

PANAS???

Memang korang patut panas sebab peluang macam ni semua orang patut dapat. Kalau saya jadi korang, memang PANAS dan GERAM..nak tahu sangat2 apa yang rohaizad jampi kat advertiser tu untuk dapatkan bayaran macam tu..hoho..

TAPI…

Panas dan geram sahaja tak cukup..Korang perlu sertai Seminar Smart Blogging untuk ketahui semua ni..baru hati korang akan lega sebab tak lagi blur dan tak tahu macamana nak buat duit di internet melalui blog macam Rohaizad ni buat untuk sara hidup dia dan family dia.



  1. apiih

    kire nk pomot suh g seminar smart blogging ah nih??huhuhu

  2. BudakHitam

    ingat kan mende tadi

  3. DaHLia

    hahahaa baek tul ayat tuuu šŸ™‚

  4. boss

    mmg suka bikin panas..

  5. samanosuke_04

    betol ke PR0 daaa dapat advertiser? haha, aku PR3 pun tak dapat2 lagi.. haish, die pakai bomoh la tue..

  6. Anarm

    memang panas.. bukak baju tak cukup ni.. panas jugak.. tak tau nak bukak ape dah nk bg ilang panas ni.. šŸ˜›

  7. Mus

    memang bikin panas!

  8. wanmus

    its up to you..tapi kalau saya memang sy panas n jeles..so nk tahu apa benda..kena gi seminar tu..hehe

  9. wanmus

    hehe…

  10. cyza

    Kalau panas, pasang air cond….huhahahahah…sorry lah buat lawak bodos…

  11. mijie

    dah habis merebak dah, semuanya panas, hohoho..sy nyer blog pun dah panas ngan ijad

  12. hafizmd

    Ini memang panas dan memanaskan laptop aku..geram jer aku bace post mamat tuh..

    p/s – wanmus, camne ngn virus tuh?dah hampir settle kah?

  13. wanmus

    Tentang virus tu kami masih dalam proses perbaiki blog dan web yang terkena satu per satu..memang akan amik masa..

  14. blinkky

    Salam wanmus. saya nak tanya, virus apa yang menyerang akaun tu? Kenapa cuma serang file .php? file extension lain tak ada apa2 seperti html, jpg, gif….kalau serang akaun hosting, kenapa blog yang dihostingkan dalam akaun yang sama tidak ada apa-apa kesan? Maaflah, banyak tanya… =)

  15. JBCool

    Eh…virus ni ada kena mengena ke dengan beberapa blog aku? Bukan apa, aku perasan macam ada few blogs aku yang macam biul…tak tau lah pasal pe?

    Nak juga tau feedback dari ko…TQ

  16. Gadis Ayu

    huhu.memang panas ni.sy pun teringin rasa nak g seminar blogging

  17. hafizmd

    ooo..ok bos, moge tabah dan cepat settlekannye yer..tak sabar dah ni nak online balik..hehe..

  18. hafizmd

    haahla..betul tuh..nati bile wanmus dah settle masalah nie..boleh die kongsikan sikit ape yg sebenarnye telah terjadi..boleh boh?

  19. Azizuan

    modal kureng la plak..
    .-= AzizuanĀ“s last blog ..Jimatkan Masa Meninggalkan Comment Dengan easyComment =-.

  20. […] saya ceritakan ni kan? ini semuanya rahsia seminar smart blogging lah..Kalau post saya sebelum ni panas ngan rohaizad, Post kali ni nak naikkan semangat sahabat2 yang baru sahaja “konvo” minggu lepas dan […]

  21. mohamadzamri

    hahahaha ingatkan menda tadi lu memang bikin panas arr bro…tapi kita panas tapi bro rohaizad masyuuukkk… so??

  22. mat kalut

    btul tue..ilmu tu

  23. mat kalut

    hahha..btol2

  24. mat kalut

    so you think you can dance? eh you can make money oso?