Israel Terrorist Paling Jahat

Penulis: wanmus Kategori: Boycott Israel | Celaka ISRAEL | Sejarah Tarikh: 09 January 2009 | 5 komen

Assalamualaikum..hari ini dah masuk hari ke 14 serangan celaka israel ke atas bumi suci Palestin. Palestin dari sebuah negara yang besar, kini hanya tinggal sekangkang kera je lagi. Lainnya sudah disapu oleh penjajah celaka iaitu israel laknatullah. Waahh..senang lenang diorang amik tanah orang pastu jadikan penduduk asal Palestin sebagai pelarian..

Cukup melampau..tapi tahukah anda dari mana datangnya negara Israel laknatullah ini? semuanya bermula dari resolusi PBB pada 1947 yang memberikan sebahagian tanah Palestin kepada pelarian yahudi ni. Pada 1948, negara Israel telah berjaya mereka bangunkan dengan pesatnya tanpa sebarang bantahan dari negara eropah atau mana-mana kuasa besar.

Adil kah itu? Pelarian mendapat hak negara dalam masa setahun sedangkan Timor Timor nak jadi sebuah negara pun bertahun-tahun untuk jadi sebuah negara. Itulah maksud dari ayat al-quran, yang membawa maksud lebih kurang, negara islam tidak akan mendapat bantuan dan naungan negara kufur melainkan mereka dijadikan sanjungan.

Itulah intipati kuliah jumaat masjid UTM tengahari tadi..Ya Allah..laknatkanlah Israel. Sampai hari ini sahaja, mengikut perangkaan, dalam 282,000 lebih penduduk Palestin sudah meninggal dalam memperjuangkan tanah mereka sendiri. 1. […] Israel Terrorist Paling Jahat di abad ini, bukannya Hamas atau Al-Qaida. Jika anda baca berita ini sepenuhnya, hanya 13 orang penduduk Israel laknatullah mati terkena bedilan Hamas tapi Israel laknatullah telah membalas dengan membunuh 1100 lebih dan mencederakan hampir 5000 penduduk Palestin yang tidak berdosa. Adilkah ini? 13:1100 ialah nisbah yang terlalu besar atau 1:85..maknanya harga nyawa 85 penduduk Palestin yang tak bersalah baru setimpal dengan satu nyawa penduduk ISrael laknatullah. Ehud Barak minta maaf kepada Ban Ki-moon […]

 2. warungfaiz@yahoo.co.id

  wah israel pasti ahat dengan arab saudi dengan palestina,dan indonesia debagak israel itu

 3. akuorgkmpng

  israel mmg jahat..benci aku ng depa ni..
  tnggu la blasannya nti.

 4. jutawansenyap

  kalau org islam tak bersatu memn ghancur lah hidup kene tindas ngan yahudi nih

 5. Ladfe Amir

  yang jahat sebenarnya yahudi zionis ni. ada juga yahudi ortodok yg tidak menyokong mereka bahkan turut sama didera