Free WP Minisite Template + PPL

Penulis: wanmus Kategori: Buat duit | Minisite | PPL | Template | Wordpress Tarikh: 20 August 2009 | 1 Komen

Wahh Pay Per Lead datang lagi nampaknya..Komisyen RM0.50 per download. Baru je diadakan oleh saudara madno. RM0.50 ni kira dah mahal lah berbanding yang biasa hanya RM 0.20-0.30 sahaja tau.. Opppss..Bukan itu sahaja..PPL ini diberikan untuk produk yang sangat penting anda bergelar im iaitu WordPress (WP) Minisite template

Kini tak susah lagi anda nak setup minisite nak jual barang..Edit je sikit template ni, dah boleh jual barang. Tambahan pula, file PSD (Photoshop) diberikan sekali, so main mudahlah nak edit guna design sendiri.

Apa kelebihan guna WP pulak? Banyak kelebihannya, antaranya:

  1. Mudah nak edit, tak perlu edit dan upload banyak kali..Just edit macam edit blog je.
  2. Mesra SEO.. Apa itu SEO? Search Engine Optimization, maksudnya betapa mudahnya orang nak search web atau blog anda di search engine. Lagi tinggi nilai SEO sesuatu blog, lagi mudah nak masuk ranking depan search engine terutama GOOGLe
  3. Tak perlu tahu teknikal sangat terutama HTML kalau guna stail lama edit minisite
  4. Banyak plugin percuma boleh digunakan

Untuk PPL pula, setiap download dari link anda, anda akan dibayar sebanyak RM 0.50. Jika 10 orang download, anda dah dapat RM5. Jika 50 orang download, anda dapat RM25 secara mudah dan PERCUMA.. Siapa cakap buat duit di internet perlukan modal..PPL lah antara teknik buat duit mudah di internet tanpa modal.

Untuk mendapatkan template ini dan sertai PPL, sila ke WP Minisite template percuma & PPL dan masukkan nama dan email anda di kotak yang disediakan. Anda akan mendapat email pengesahan dahulu sebelum link download diberikan. Bila dah klik link pengesahan tersebut di email anda, link download dan link untuk daftar PPL akan diemailkan sejurus selepas itu.. Mudah bukan?

Dapatkan sekarang juga WP Minisite Template ini dan sertai PPL di:

WP Minisite Template Percuma + PPL  1. Im

    Salam macam mana nak ya. Tak ada borang pun ? boleh PM saya link ke email saya nanti . TQ

    imrancheomar[at]y.c