Kelas Google 4 Hari dan Exam Google GCP

Wahhh esok 24 hingga 26hb bermula kelas google adwords 3 hari.. Actually 3 hari kelas adwords dan 1 hari exam untuk dapatkan GCP certificate atau Google Certification Program. Kelas ni atas jemputan sahaja dan harga sebenar kursus ni ialah Rm2,000 jadi saya sebagai members google engage program, saya diberikan diskaun. Kalau lepas exam hari ke-empat […]

Budak Dapat RM 5,756 Dalam 30 Hari!

Wahhh..seorang budak dapat RM 5,756 dalam masa 30 hari..ni kisah benar tau..tu dalam Februari 2011 lepas..sebulan lepas tu pada Mac 2011 pulak, dia dapat lagi RM 8,907! WOWWW..mudah mudah je dia dapat duit banyak macam tu..sape tak jeles kan? tak kerja lagi tapi dapat duit lepas besar dari gaji pegawai 2-3 bulan tu..mantap..mantap..jangan risau, ni […]

Tune Group Taja 7 Angka EPL! Kaya Betul!

Wahhh…Tune group alaa kumpulan syarikat Tony Fernandes tu yang miliki airasia, airasia x,tune talk, tune hotel, tune money dan F1 racing lotus tu..Dalam berita tadi bagitau tune group taja 7 angka atau lebih kurang 1,000,000 kot dalam English Premier League(EPL)..tu tak tahu dalam Euro atau pound atau USD..ikut pegawai tune group tadi, ianya 7 angka […]

Anda Dah Potong?

POTONG! POTONG! POTONG! POTONG! hahaha..lawak betul setiap kali tengok iklan lucah P1 wimax ni. Double meaning lah katakan. Banyak iklan macam tu sekarang. Kiranya kita fikir lain tapi sebenarnya lain yang dimaksudkan..saja nak tarik perhatian pelanggan..

Update Dari Nuffnang CTR Bonus

Wahhh..Nuffnang mula bagi bonus..maknanya pendapatan bertambah! Alhamdulillah.. Just nak maklumkan kepada anda semua yang Nuffnang baru perkenalkan CTR Bonus dimana jika nilai CTR atau Click trough Ratio untuk satu-satu campaign (iklan) dari nuffnang ni sebanyak 0.2% atau lebih, kita akan diberikan bonus tambahan!

Panduan Pengiklanan Banner Berkesan [Free Ebook]

Dapatkan panduan Pengiklanan Banner untuk “Tingkatkan Kadar Klik Pada Iklan Banner Anda Dengan Trik dan Teknik Yang TERBUKTI Berkesan!” Pengiklanan terbaik memerlukan modal. Persoalannya,¬† bagaimanakah caranya untuk anda mendapatkan kembali modal itu dan menjana keuntungan melalui iklan banner tersebut?

Stokin Wudhu Wanita Muslim

Kini para muslimah boleh mengambil wudhu tanpa perlu membuka stokin lagi. Hanya gulung stokin ke paras betis. Dibuat dari kain campuran Nylon dan Spandex (tebal, berkualiti tinggi, tahan lama dan stretchable). Muat untuk kaki saiz 3 – 8 (free size).

Iklan Kursus Perkahwinan

Kursus perkahwinan memang telah diwajibkan oleh kerajaan untuk setiap bakal pengantin. Tapi kursus kahwin mana yang paling dekat dengan kita? Itulah, susah jugak nak mencari..tapi saya cuba memudahkan anda..secara PERCUMA