12 Comments

  1. Tahniah… Mus ko makin berjaya buat duit internet ni… tu yang aku letak link kat blog aku… biasala nak ikut perkembangan ko… biasala nak belajar bro

  2. salam wanmus..tahnia bro…dpt cek terbaru youthsays…
    duit dlm akaun youthsays aku br dpt rm4.65 je…x berganjak2 dh naik penat aku bt promosi

    ini ada program terbaru PPL $1.00 – RM3.50 dari justin…klik kat isham

  3. Aryll

    Salam..
    Bro,nak tanya sikit ni..selain youthsay dan A.W, ada lagi tak website yang lain yang menawarkan pakej free paid survey ni..rasa tak puas pulak duk isi borang2 survey ni.hehe..anyway,thanks for all of your information.it helps me a lot dalam memajukan diri..

  4. ic.. kene referral baru cepat leh cash out eh? da lupe. byk sangat tlepas survey. setiap xurvey kan ade limit dia? ape rahsia wanmus sentiasa sempat mengikuti semua survey ye? takkan nak terpacak dpn PC 24jam kut?

  5. @JHafiz: harap ke survey jawabnya ntah bila boleh cashout. cari referral dan tggu makluman melalui email tapi kekdg lambat jugak melalui email pun. saya pun byk kali jgk terlepas survey ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.