10 Comments

  1. saya pun perasan jugak, memang sejak akhir-akhir ini survey berbayar semakin kurang. Anway saya dapat rasakan youtsay.com ini akan menjadi satu tempat muda mudi melepak kelak kerana popularitinya sudah makin meningkat.

    So, kita tunggu new survey pada next year

  2. Assalamualaikum. Saya ni bukanlah remaja, dah menuju ke arah “warga emas”. Ingin juga tahu mengenai “remaja” sebab akan melalui proses mendidik anak remaja sendiri. Mungkin ada yang dapat dikongsikan disini. Terima kasih.

  3. waleeda syed

    selamat sejahtera, xsalah nenek nak join anak-anak muda kan? Zaman berubah, nenek kena keep track sebab anak cucu perlu juga bimbingan orang lama kerana we learn through mistakes, so all the best!

  4. salam saya baru register dah sedang godek godek gak nie untuk memahami tool dalam cpanel nie… bro saya nak buat exchangelink boleh ngan blog encik nie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *