12 Comments

  1. really free..thinks for what? it’s free man..grab them before you last for the survey unless you want to wait next paid survey

  2. @jojo: survey youthsays ni sekarang masih ada lagi cuma ianya limited. pengguna ada beratus ribu tapi limit yang dia nak dalam berapa ratus org sahaja..so siapa cepat dia yang dapat..nantikan email2 dari mereka mengenai survey terkini 🙂 saya pun tak tahu bila lagi akan keluar banyak survey

  3. Linda

    Saya dah daftar dengan banyak survey online site. Mula-mula daftar percuma. Last-last mintak bayar plak kalau nak sentiasa dapat job sebagai paid survey. Nak dicap sebagai skam – diorang kena listed sebagai surveyor yang diiktiraf…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *