Duit $$$ PERCUMA di Survey Youthsays Malaysia

Penulis: wanmus Kategori: Berita | Blog | Buat duit | Duit Percuma | Free | review | Share | Youthsays Tarikh: 19 August 2008 | 12 komen

Youthsays

Ok.kali ni nak perkenalkan kepada kawan2 im tentang youthsays.com

ia baru sahaja diperkenalkan dan masih kurang dikenali tapi saya dah mula buat duit dengannya. jadi saya nak share dengan anda semua supaya kita sama2 beroleh keuntungan bersama lagi2 sebab ianya FREE je..

Daftar di sini dengan hanya memberikan emel anda dan beberapa maklumat. pastuh cek emel untuk aktifkan akaun. Once dah anda aktifkan, anda boleh mula menjawab survey-survey yang disediakan.. tapi anda kena cepat sebab survey berbayar biasanya limit kepada beberapa ratus atau ribu peserta sahaja. tapi jangan risau sebab setiap kali ada survey, anda akan dimaklumkan melalui emel. so once dah dapat makluman new survey, cepat-cepatlah klik kat link yang diberikan untuk menjawab survey dan terus mendapat duit dari survey tersebut..

Cukup mudah..apa lagi anda tunggu? daftar sekarang di youthsays.com atau di http://wanmus.com/youthsays

Kalau nak lagi cepat dapat duit, rekomen kawan-kawan anda..lagi cepat.. setiap kawan anda yang daftar akan dibayar RM0.20.. mudah-mudah je anda dapat RM0.20, sapelah nak bagi anda RM0.20 free sekarang nih..

daftar sekarang di http://wanmus.com/youthsays



  1. wanmus

    really free..thinks for what? it’s free man..grab them before you last for the survey unless you want to wait next paid survey

  2. [...] lagi. Dapat duit dari jawab survey, invite rakan dan letak broadcast badge. Contohnya macam di Duit $$$ PERCUMA di Survey Youthsays Malaysia | wanmus.com __________________ [E-Kamus] Dapatkan 18 Kamus Dalam 1 & Komisyen RM15 PERCUMA | [...]

  3. [...] mudah untuk menjana wang di internet..sebab ianya PERCUMA! selain dari buat duit melalui affiliate, buat duit melalui survey , buat duit melalui ebay atau buat duit melalui clickbank..Nuffnang juga medium terbaik menjana [...]

  4. [...] ramai lebih-lebih lagi dengan survey berbayar mereka seperti yang saya tulis sebelum ini di duit percuma survey youthsays malaysia. Peruntukan yang mereka perolehi adalah beratus ribu ringgit dan mungkin sekarang berjuta dari [...]

  5. [...] to youthsays.com teams who organize this big event leaded by Khailee. Now that you know why we totally have to be [...]

  6. [...] already known youthsays as a Malaysia free paid survey web portal. But now, they are conducting the Malaysia biggest youth gathering in 2009. Since the [...]

  7. jojo

    saya nak join benda ni dan da try nk signup tp tak pernah dapat2..knpe ye?da tutup ke survey youthsays ni?

  8. wanmus

    @jojo: survey youthsays ni sekarang masih ada lagi cuma ianya limited. pengguna ada beratus ribu tapi limit yang dia nak dalam berapa ratus org sahaja..so siapa cepat dia yang dapat..nantikan email2 dari mereka mengenai survey terkini :) saya pun tak tahu bila lagi akan keluar banyak survey

  9. Linda

    Saya dah daftar dengan banyak survey online site. Mula-mula daftar percuma. Last-last mintak bayar plak kalau nak sentiasa dapat job sebagai paid survey. Nak dicap sebagai skam – diorang kena listed sebagai surveyor yang diiktiraf…

  10. akuorgkmpng

    youthsay dh tukar nama jdi says ja..
    aku jrg pulak duk bt survey.. huhu

  11. Ronaldmohoni

    sekarang dah tukar nama, SAYS. Program nih boleh tahan juga. Harap2 dalam masa terdekat nih boleh cash out.

  12. lin azlina

    dah lama join..lum cash out lagi…