15 Comments

  1. Dayangku Rosnani PHPH

    Hi, I am from Brunei. Is there any new newa regarding Swisscash? I was one of the bif investor here and I really want to get my money back. Can you please help me on who to contact regarding this mater?
    Thank you.

    p/s Pls reply to my e-mail.

  2. dinaz

    wah lama dah tak dgr berita pasal swisscash ni…… duit tu saya pinjam kat bank…. nak idup pun susah,,,,, macam mana ni dia org tak refund balik duit2 tu,,,,,saya tak akan halal dunia akhirat duit tu…… org persalah invester sebab join swisscash….

  3. mohd fadly shah

    ape cete dgn swisscash ni kata nk bayar blk.bila…………. aku dah tanggung hutang nk bayarrrrrrrrrrr ni. tolong laaa…………..kepala yang cari dan buat promok pun diam terus sampai ari ni.

  4. maaf, saya tak ada kaitan dengan swisscash dan saya tak pernah terlibat..post ini hanya sekadar nak membantu rakan2 yang pernah tertipu dengan swisscash. Untuk maklumat lanjut, bolehlah hubungi pihak yang berkaitan

    Terima kasih

  5. zaiton

    sya da malas benor nk dengar pasal invesment nie….memeningkn kepala…skarg lbh sukar buat MLM….ada benda ada hasilnyer…..amcm ok tk????hehehhe…

  6. hampeh punya kerajaan…bayaran balik RM286.3 million…kononya…dan ramai yang tak sempat buat permohonan dek masa yang terlalu singkat, aku sendiri melabur yang dapat aku sedia maklumat ada dalam USD4000…nak tahu berapa aku dapat cek baru-baru ini…RM756.00….hanya 5percent je dari jumlah USD4000…kemana pergi duit yang RM286.3 million tu…geram betul aku…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *