28 Comments

  1. Berapa ye limit akaun Maybank biasa? Belum tukar lg, mcm bro ckp business kecik2, hehe

    [Reply]

    Reply:

    tu memang rahsia diorang..tapi diorang boleh detect saving yang banyak transaction..yerlah secara logik pun takkan orang menyimpan duit setiap hari banyak kali kan..so sebaiknya baik buka akaun semasa je bro..hehe

    [Reply]

  2. Mik

    terima kasih tuk info ni,
    at least tau jgk beza antara saving ngan current acc.. sbelum ni tak tau pun

    [Reply]

    Reply:

    hehe..tu ar, kena amik tau jugak sebelum kene blocked..

    [Reply]

  3. hari tu aku ada telefon maybank, kalau trasncastion keluar ada masalah ke? takder masalah dia ckp dan memang benar kalau kita buat trasnfer banyak2, kadang aku pernah buat sampai 30-60 transfer sehari takder mslh selagi tidak melebihi limit iaitu 5k

    cuma akan kn block kalau duit masuk je, hehe

    [Reply]

    Reply:

    tu yg keluar punya transaction kan? yg bisnes ni masalah masuk banyak..tu mesti bank konfius..

    [Reply]

  4. kalo tanak buat current account..kene putar belit sikit la…

    *bayaran hanya diterima pada Jumaat minggu pertama dan minggu ke 2 sahaja… ;P

    [Reply]

    Reply:

    susah sebab client mesti nak segera..kalau wat camtu, mau lari client

    [Reply]

  5. ooh…dulu xsilap Labanon kena…Ammar kena..biasala itu menunjukkan duit mmg masyuukkk :)

    hmm..kalau pi maybank,kena bukak akaun untuk bisnes la kan baru dia kasi banyak2 transaction ..

    tapi msa pegi tu kita dah kena siap dengan nama bisnes yg dah berdaftar la kan???

    bayaran untuk buka akaun tu mcm mana pula ya??

    [Reply]

    Reply:

    ramai IM dah kena.. tapi kita je lum kena..hehe

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *