28 Comments

  1. tu memang rahsia diorang..tapi diorang boleh detect saving yang banyak transaction..yerlah secara logik pun takkan orang menyimpan duit setiap hari banyak kali kan..so sebaiknya baik buka akaun semasa je bro..hehe

  2. hari tu aku ada telefon maybank, kalau trasncastion keluar ada masalah ke? takder masalah dia ckp dan memang benar kalau kita buat trasnfer banyak2, kadang aku pernah buat sampai 30-60 transfer sehari takder mslh selagi tidak melebihi limit iaitu 5k

    cuma akan kn block kalau duit masuk je, hehe

  3. kalo tanak buat current account..kene putar belit sikit la…

    *bayaran hanya diterima pada Jumaat minggu pertama dan minggu ke 2 sahaja… ;P

  4. ooh…dulu xsilap Labanon kena…Ammar kena..biasala itu menunjukkan duit mmg masyuukkk 🙂

    hmm..kalau pi maybank,kena bukak akaun untuk bisnes la kan baru dia kasi banyak2 transaction ..

    tapi msa pegi tu kita dah kena siap dengan nama bisnes yg dah berdaftar la kan???

    bayaran untuk buka akaun tu mcm mana pula ya??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *