75 Comments

← Previous Page 2 of 2
  1. Salam, saya teringin jugak nak tau pasal jana duit melalui blog nih. Selain dari bro wan mus… ada sesiapa lagi kat cni yg dah merasa hasil? Saya ni masih baru lagi dlm bidang nih. So nak bertanya-tanya la…

    [Reply]

    Reply:

    Wsalam
    ramai cuma masih ramai yang tak keluarkan cerita kat sinih atau kat blog diorang, semuanya terbongkar di forum rahsia peserta smartblogging oleh bro rohaizad :)

    [Reply]

    Reply:

    salam bro..tahniah la cz dh mncapai ke tahap skrng..so?msti target tahun ni mau lg besar kn?emm usaha jwpnya berjaya la..hehehe

    [Reply]

  2. hehehe…. tak sabo plak den nak poie seminar nih… baru je kejap den confirm dgn dro ijad… InsyaAllah…moga berkat la usaha den ni….

    [Reply]

  3. blm berkesempatan utk menghadiri seminar blog anjuran Tuan Rohaizad
    insyaAllah..nanti pasti akan berkesempatan.
    ianya akan dimasukkan dalam agenda tahunan untuk tahun ni

    [Reply]

    Reply:

    same dengan saye pun…hehe

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *