16 Comments

  1. Ahaha.. iklan ni la yang lucu kat TV tu. Kena suru potong, kesian muka member tu hehe.. Iklan Air Asia pula, rasanya macam keterlaluan sikit la.

  2. hahahaha..mmg kelakar pon iklan tu..

    iklan airasia tu tak kena ban kena bro?agak explicit jgk tuu..

    p/s : bro..wanmus.com tak cukup ‘hensem’ lg ke sampai nak kena tukar wajah?=D

  3. rupa ni dah alhamdulillah walaupun tak hensem mana..yang penting wajah wanmus.com ni nak berubah 100% sebab ada orang tu sound kata template ni tak kena..huhu

  4. Salam ziarah..

    Hi Wanmus,

    Nice blog.

    Saya suka betul tgk iklan P1VIMAX tu.hehe.Tergelak besar saya. 🙂 Ingatkan iklan ape.

  5. Iklan P1 tu mmg memberi high impact…Jadi sebutan org ramai..Tp pasal iklan airasia tu mmg keterlaluan dan mengeksploitasi wanita betul

  6. memang pun..sebut je dah potong? kat member2 mesti tergelak dan sebut, lawak betul iklan P1..free free dah kita iklankan p1..yang airasia tu memang tak boleh diterima betul..kalau kat oversea bolehlah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *