Video usahawan Bonus RM1248 + RM15 tunai + Ebook & software RM10,000

Penulis: wanmus Kategori: Business | Duit Percuma | Internet | jomseminar | review | videousahawan Tarikh: 08 September 2008 | Tiada Komen

klik di sini untuk mengetahui kaedah menjana pendapatan internet yang terbukti

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Mungkin anda terkejut WOW..tapi itulah hakikatnya..5 orang usahawan internet yang berjaya (Alang,Yusry,Fuad,Gobala& Syed) mendapatkan 4-5 angka pendapatan RMxxxxx setiap bulan dari perniagaan internet berkongsi RAHSIA PENTING!

Hanya di http://videousahawan.wanmus.com/

Semuanya terungkai sudah..semuanya sudah dijadikan dalam bentuk video supaya anda mudah fahami dan ikuti step-by-step. Pengenalan, persediaan, Pasaran & pemasaran, Trafik, Hartanah Maya, Jualan, CRM & SEO..semuanya sudah lengkap untuk mulakan perniagaan internet anda yang berjaya!

Tidak cukup itu lagi, anda diberikan PERCUMA BONUS eksklusif (RM 1,248):
1-“Ketahui 5 Pengalaman Sebenar 5 Mentor Usahawan Internet Malaysia, Tips Mudah Buat Duit Internet Untuk Anda Ikuti” Bernilai RM1,670

klik di sini untuk mengetahui kaedah menjana pendapatan internet yang terbukti

2- Pakej BUAT DUIT dengan adsense, blog, video, clickbank dan SEO bernilai RM1,107
3- Rahsia website flipping (meraih pendapatan RM2,500 sebulan terbongkar) bernilai RM47
4- Teknik Grayhat adsense (teknik mendapat trafik dan pendapatan lumayan dari google adsense) bernilai RM47
5- Duit segera internet, hampair 20 cara buat duit segera internet bernilai RM47

Bukan itu sahaja, saya akan menambahkan keuntungan anda. saya berikan terus RM15 tunai ke dalam akaun bank anda sebaik anda membeli produk ini dari link saya. Bukan itu sahaja, anda juga diberikan download percuma produk simpanan peribadi saya sebesar 1GB lebih berharga RM10,000++ (ebook,software,grafik,template,plugin dll). anda melabur RM97 dan peroleh keuntungan RM15+RM1248+RM10,000 = RM 11,263!

Oleh kerana terlalu panas, harga diskaun RM67 telah habis dijual hanya dalam 1-2 minggu. Sekarang harga RM97 sebelum dinaikkan pada bila-bila masa ke RM147 (harga asal)?? Cepatlah bertindak anda..

Hanya beli di http://videousahawan.wanmus.com/ untuk mendapat semua kelebihan ini.

Setelah membeli, sila emelkan kepada admin@wanmus.com slip pembayaran anda, dan anda akan terus diberikan bonus PERCUMA ini.