17 Comments

 1. Hahaha… ingatkan berita gempar apalah tadi… memang berkesan! 😀

  Wah… kalau tak baca post ni, tak tahulah saya tentang penutupan jualan ni. Terima kasih ya, Wanmus. 🙂

  Memang… banyak kelebihan kita hidup di bumi Malaysia ni. Syukur alhamdulillah… 🙂

  – Usahawanita Internet, Zainun Mat Deris

 2. Tan

  Salam saudara wanmus

  Setahunya saya,teknik ini hanya untuk bumiputera sahaja kan??Sayanglah saya bukan bumiputera ini tidak boleh mendapatkan ebook ini sehingga rahsia ini digamuk oleh pihak kewangan dan bank-bank.T_T”

 3. @Tan: betul tu, hanya untuk bumiputera. tu lah ruginya bumiputera. kelebihan sendiri tak nak amik tahu. Tu yang senang diperkotak-katikkan.

 4. hrm.. memang nak angkat satu.. pasal overdraft dah pernah dengar dah… pasal teknik2 lain tu belum dengar sepenuhnya lagi.. .

 5. Mantap bro dah pernah dengar, saya kurang amik tahu bab benda ni..nih yang baru nak belajar..tu yang beli tu..so sape tak beli lagi memanglah rugi sangat-sangat.

 6. Salam

  Sayangnya saya dah tak boleh beli ebook ni..tak tau nak dapatkan di mana..generally saya tau tekniknya dan dah tau guna tp nak tau apa xtra ada dlm ebook ni..

  Untuk download OD Tracker – tool untuk manage OD dan interest.. silalah melawat ke blog saya.. EmasdanTanah.com

  Wida
  http://www.emasdantanah.com
  Nota pelaburan emas dan hartanah

 7. mrani

  Assalamualaikum. Apa yang aku paham, MLM adalah salah satu sistem pemasaran. Ia adalah satu cara perniagaan mudah dan murah kepada orang ramai. Masalahnya timbul apabila ada orang memanipulasikan sistem MLM untuk kepentingan diri sendiri (menyalah guna), contoh skim cepat kaya dan seumpama dengannya. Jadi yang menipu adalah orang bukan syarikat MLM. Sekian terima kasih.

 8. ismail

  rugi betol tak dapat buku nie,tolong sapa2 yang ada sila bagi tahu saya,atau sekiranya masih dijual tolong bagitahu saya.tolong…mohon bantuan…tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.