Masjid Bandar Utama Perlukan Derma Anda

Penulis: wanmus Kategori: Agama | Akhirat | Derma | Duit | Masjid | Pahala Tarikh: 18 October 2010 | 8 komen

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua sahabat. NI dah hari Isnin..Pasni ramai yang bad mood sebab Monday Blues..hehe..Oklah, ni saya nak maklumkan kat sahabat semua mengenai projek amal pihak JOMHosting dengan AJK Masjid Bandar Utama. Pihak JOMHosting bersetuju untuk menaja domain masjidbu.com.my, hosting dan seo secara percuma.

Masjid Bandar Utama kini masih diperingkat awal pembinaannya. Mereka sangat-sangat perlukan bantuan derma sahabat semua bagi membantu pembinaan masjid ini tercapai. Jemput sangat sahabat semua untuk membuat pahala akhirat sedikit sebanyak yang termampu.

Kepada sahabat yang ingin membuat derma, bolehlah terus masukkan ke akaun CIMB:

Nama akuan : MASJID BANDAR UTAMA
Nombor akuan : 1236-0000038-108 (CIMB Islamic Account)

Terima kasih atas bantuan pihak anda, hanya Allah SWT sahaja membalasnya & dimurahkan rezeki. Anda boleh lawati laman web Masjid Bandar Utama di http://masjidbu.com.my/.

Jika ada organisasi yang ingin membuat derma, bolehlah hubungi pihak AJK Masjid Bandar Utama di http://masjidbu.com.my/hubungi

Insyallah ini adalah langkah awal dalam kerjasama pihak JOMHosting dengan komuniti yang memerlukan bantuan.



  1. zuls

    wah! Tahniah kepada pihak jomhosting atas kerja amal ini. Semoga perniagaan terus maju dan mendapat manfaat dunia akhirat.

  2. menj

    Hmm rasanya .com.my cam tak sesuai bro…pakai .org.my tak boleh ke?

  3. wanmus

    dah itu kehendak masjid bro

  4. menj

    Ooo…macam tu ke…tapi peliklah kalau website masjid letak .com (commercial).

  5. lin azlina

    berbuat amal kebaikan di dunia…untung di akhirat kelak

  6. mhnizam

    bagus derma masjid ni…pahala dia kekal lama.Jom pakat derma.

  7. Ladfe Amir

    blognya dah berupdate…

    semoga rezeki bro bertambah selepas penajaan ni.InsyaAllah

  8. body shaper

    Links…

    […]Sites of interest we have a link to[…]‚Ķ…