JOMSeminar! Peluang belajar Internet Marketing!

Penulis: wanmus Kategori: Internet | jomseminar | review | seminar Tarikh: 20 April 2008 | 3 komen

Satu seminar yang julung-julung kalinya menghimpunkan 5 speaker dimana 5 pemuda ini akan membuat Pendedahan Rahsia Sistem Penjanaan Duit Di Internet Daripada 25 Pemuda Berpendapatan 6 Angka Setahun. So, jika anda hendak tahu apakah strategi, plan dan cara-cara untuk buat duit di Internet, aku kuat mencadangkan kamu orang semua mendaftar sekarang sebelum terlambat. Kang kalau korum dah penuh.

1- Syed Ikhwan : Otai Adsense dan Usahawan Internet Yang Berjaya dengan Teknik White, Grey and Blackhat yang diamalkan selalu. Otai Kelas Online jugak.

2- Alang : Otai Directory Malaysia. Setakat ni, aku rasa cuma Alang sahaja yang pakar dalam bidang ni kat Malaysia. Baru-baru ini beliau telah ditemuramah oleh Harian Kosmo mengenai kejayaannya dalam menceburi perniagaan internet

3- Gobala Krishnan : Otai Blogger dan Internet Marketer yang terkenal di Malaysia. Kalau indians, mamat ni memang terkenal.

4- Fuad Latif : seorang penulis yang telah menulis buku “15 Cara Efektif Internet Marketing”.

5- Yusri : Otai Affiliate Marketing. Dengar cerita speaker yang misteri ini merupakan seorang yang pakar dalam Affiliate Marketing dan PCA. Beliau juga merupakan Expert Programer.

Yuran : RM 479

Info Penting : Jika korang berjaya menjadi 30 orang yang mendaftar terawal, korang cuma perlu bayar dengan harga diskaun RM 397 sahaja! Ilmu itu lebih penting daripada korang terus tak tahu nak buat duit dari internet :roll:

Macam mana mahu daftar ini seminar?

Pergi ke website rasmi di http://www.jomseminar.com dan daftar. Nanti korang akan dapat detailsnya. Kalau nak cara paling cepat. Boleh contact Syed Ikhwan di talian 013-3936460 atau emailkan ke syed_ikhwan@yahoo.com.

Tema: Multiple Streams of Online Income

Deskripsi Modul: Mendedahkan pelbagai kaedah membuat duit daripada internet sama ada untuk pendapatan aktif, pasif atau sampingan

Tarikh: Sabtu, 10hb Mei 2008

Masa: 9 am hingga 5 pm

Kapasiti Peserta: 30 hingga 100 orang

Lokasi: Hotel Armada, Petaling Jaya

OBJEKTIF

• Melahirkan para usahawan internet daripada kalangan remaja atau kebanyakan orang yang ingin memperbaiki taraf hidup, mencari pendapatan sampingan atau bagi mereka yang merancang untuk memperkembangkan perniagaan.

• Berkongsi beberapa sistem penjanaan pendapatan yang ringkas, mudah dan praktikal untuk diikuti oleh semua pihak daripada pelbagai peluang sah di internet.

• Memberi bimbingan dan mentoring secara berkala kepada setiap peserta bermula daripada hari seminar sehingga peserta dapat menjana pendapatan sendiri secara online. Strategi ini dapat meningkatkan keyakinan orang ramai dan prospek untuk menyertai seminar seperti ini.

• Memperbaiki tanggapan umum mengenai perniagaan internet sebenar yang kini dilambakkan dengan pelbagai peluang membuat duit tetapi berselindung di sebalik kegiatan yang tidak sah dan kurang tepat seperti skim pelaburan internet, skim cepat kaya, skim buat duit goyang kaki dsb. Misinformation yang berleluasa perlu dibanteras demi kebaikan pasaran internet Malaysia itu sendiri dan mempertingkatkan kepercayaan orang ramai untuk meneroka peluang sah yang wujud dan banyak di internet.

Maklumat lanjut. lawati blog dan site dibawah ini :

Website Rasmi : JomSeminar.com
Blog Syed Ikhwan : Learn How to Work From Home For Real, by Syed Ikhwan
Blog Alang : Jumpa saya di JomSeminar

Apa kata orang lain tentang seminar ini ?

Blog Syed Hafidz : Jom Pi Seminar Di JomSeminar.com
Blog AbdFatah : Cerita gempar masa kini untuk rakyat Malaysia!
Blog Titan Method : Learn How To Make Real Money from Online  1. jutawansenyap

    dalam jomseminar nih yang aku respek adalah yusri,alang ang fuad tuh meng otai dalam ilmu im nih

  2. Ronaldmohoni

    Alang bukan setakat pakar directory. Beliau juga pakar membina movie/video blog, pakar jual domain. Hmm, tapi rasanya dah lama tak dengar khabar Alang.

  3. jutawansenyap

    dah senyap dah alang mungking dah kaya dah buat projek lain plak