JOMHosting.NET Bertukar Ke Server Baru

Penulis: wanmus Kategori: hosting | jomhosting | Servis Tarikh: 17 March 2009 | 12 komen

JOMHosting.NET Malaysia Cheapest Web Hosting

Alhamdulillah. Perubahan demi perubahan kami lakukan di JOMHosting.NET bagi memastikan kepuasan dan keselesaan pengguna kami. Selepas perpindahan dari server pertama di Malaysia, kami berpindah ke server di US. Namun, oleh kerana ramai pelanggan mengadu akses yang perlahan, kami kembali kepada server di Malaysia.

Oleh kerana bilangan pelanggan yang meningkat, kami terpaksa membuat satu lagi perubahan iaitu berpindah ke ruang server yang lebih besar dan lebih laju. Walaupun perpindahan ini memakan perbelanjaan yang tinggi, kami masih bekalkan saiz web hosting dan domain pada harga lama yang cukup murah.

Dengan harga hosting bermula Hanya RM10 Setahun sudah tentu mencapai visi kami memastikan lebih ramai mempunyai laman web sendiri. Untuk domain pula, hanya RM35 untuk .com,.net dan domain-domain TLD terpilih. Jadi, untuk memiliki blog atau web sendiri kini bukan lagi mustahil. Untuk web hosting dan domain, anda hanya perlu bayar Rm45 sahaja setahun tanpa sebarang caj tambahan.

Dengan motto ” We online your business”, kami cuba membantu lebih ramai memiliki laman web bagi meningkatkan jualan. Dengan matlamat menjadi Malaysia Cheapest Web Hosting, kami memastikan harga kami adalah compatitive dan mampu milik.

Bukan itu sahaja, kami juga sertakan sistem affiliate untuk anda dapatkan pendapatan sampingan. Anda akan perolehi 10% dari setiap jualan menerusi link affiliate anda. Malah, akaun anda akan terus dimasukkan secara PERCUMA RM5.Daftar percuma sekarang di Affiliate JOMHosting.NET: Perolehi RM5 Percuma dan 10% Komisyen.

Terus ke JOMHosting.NET Malaysia Cheapest Web Hosting

“We Online Your Business” 1. shameer

  hi.

  saya nk tahu tentg pakage web hosting n domain anda..

  speed.
  space.
  price (starting) n next2 year.

  saya kawan bazli.

  tq

 2. eyesolution

  rm10 setahun? ni untuk hosting sahaja?

 3. wanmus

  Shameer:

  Untuk detail pakej hosting dan domain, sila semak di http://www.jomhosting.net/webhosting.html

  Speed network: 1Mbps (Standard TM line)
  Price & Space: Bergantung pakej awk ambil
  – Sila semak detail pakej di http://www.jomhosting.net/webhosting.html

  eyesolution:

  Iya, RM10 untuk setahun bagi hosting sahaja. Domain optional. Sila semak harga domain di http://www.jomhosting.net/domain.html

  Terima kasih

 4. Sapikk

  Wanmus.. sye rse hrge yg bro tawarkan tu.. mmg amat menarik perhatian saye.. insyaAllah, jike diizinkan Allah, sye bercadang nk tukar blog sye ni host ke blog sedare.. heh heh heh.. tgok la bulan 5 ni ke.. hoho..

 5. Sapikk

  eh..silap..huhu.. buakn “blog sedare” tp hosting sedare… huhu.. malalut daa.. sori2.. 🙁

 6. wanmus

  hehe xpe. saya paham.boleh x ada masalah.

 7. jutawansenyap

  memang hebat lah ko mus pencapain yang dibanggakan nih

 8. jutawansenyap

  memnag termuarah di abad ini

 9. jutawansenyap

  kene cecepat buat blog sendri baru leh jenerate income cepat

 10. Ronaldmohoni

  jika target pengunjung adalah dari malaysia. lebih baik sewa hosting dalam negara.

 11. fauzi

  Boleh jalankan vps ni utk platfom forex? Hanya utk run ea 24 jam>?

 12. […] ? Aku faham apa itu bandwith tapi tidak pandai nak terangkan bagi orang lain faham.Seperti kata Wanmus yang paling senang “cakaplah, bandwidth ni saiz yg dibenarkan utk load web dan file dia […]