Ibu..maafkan anakmu ini

Penulis: wanmus Kategori: Agama | Ayah | hidupku | Ibu | Kasih sayang Tarikh: 21 September 2008 | 5 komen

ibu

Ibu..maafkan aku..or mother, please forgive me.. the simplest word but the hardest word to say..is it true? truly if you ask me, i will say yes..but from the my bottom heart, i really want to say it everyday and everytimes to my ones and only beloved mother.. Please forgive me mama, your naughtiest son..

Mama..maafkan achik..achik dah banyak lukakan hati mama..sakitkan hati mama..buat mama menangis dalam ketawa..tapi itulah ibu..sedih macamana pun tetap suka dan ketawa di depan anaknya walaupun terluka di hati. itulah betapa sucinya hati ibu..

Terima kasih TV3 (anugerah skrin 2008) kerana siarkan cerita Ihsan tadi yang menceritakan nordin (zamarul hisyam) melukakan hati kedua ibu bapanya dengan tidak mengaku merekalah ibu bapanya kerana mereka miskin..MISKIN?? iya semata-mata kerana miskin dan tak nak di pandang hina oleh istrinya (Dynaz)..siap tendang dan tolak mak dia..sedih..paling touching part ialah time2 nak habis ketika megistrate tu (yang tolong zamarul sbelum meninggal) balik dan jumpa ibunya dan mintak maaf..menitis jugak air mata ni..Sape x touching bile cerita ni kene kat batang hidung sendiri..mak dia yang selama ni kata xper, last2 mengaku yang mak dia terasa sebab dia lebihkan isteri dan pentingkan keje..Allahuakbar.. ibu sanggup sorok perasaan sedihnya untuk tengok anak bahagia..

Sahabat2..call mak anda sekarang, tanya khabar mak kita..kalau malu nak sebut i love u mama, boleh tunjuk dengan selalu call dan amik berat kat mak kita..ni nasihat untuk diri saya dan kita semua..mak dan ayah kita hanya seorang di muka bumi Allah ini. 1. jutawansenyap

  sentiasa minta maaf pada ibu mu

 2. SYAIFUL AZHAR

  ibu yg mlhirkan kte.stiap jsanya dikenang

 3. SYAIFUL AZHAR

  ibu maafkan ak jika terksar ngn mu

 4. mat kalut

  derhake kalau melawan ckp ibu

 5. mat kalut

  ko penah terkasar bhse ke pul hehe