Duit Survey Telah Dilancarkan

Penulis: wanmus Kategori: ebook | Paid Survey | Youthsays Tarikh: 01 March 2009 | 5 komen

Assalamualaikum kawan-kawan dan pelawat semua. Alhamdulillah, bermula 1 Mac 2009, laman web dan ebook Panduan Buat Duit Dengan Survey PERCUMA Youthsays telah dilancarkan.. Dapatkan secara PERCUMA di http://duitsurvey.com/ 1. mfadhly

  Tahniah bro Wanmus. Saya sentiasa mengikuti perkembangan wanmus. Alhamdulillah akhirnya wanmus nak berkongsi menjana pendapatan dengan Youthsays. Tq saya dah download….

 2. wanmus

  Terima kasih mfadhly. sebenarnya ini ebook pertama saya tu yang lambat nak siapkan sebab nak pastikan nak berkongsi banyak benda ngan anda semua.

 3. hazman aka species1980

  Suatu panduan yang mudah dilaksanakan…..terima kasih…..

 4. sikotak

  Assalammualaikum abg wan….sy bdak baruyg ingain belajar dan sedikit tunjuk ajar dan ilmu yg dianugerah Allah kat abg sket psal apa2 sj berkaan dunia blog…..sesunggoh nya sy cetek ilmu…hope dpt ym jadek laaa…nak sembng ngan buat sifu….tlg add ym sy shadowstryder_yart90….sy x dak comment apa2 tp blog abg wan mmg cara nak tlg bdak melayu…..sy respect abg….cuma bdak melayu sj x nak cari ilmu….salam hormat….assalammualaikum?:)

 5. wanmus

  wsalam. sebenarnya saya jarang online ym tapi boleh add saya di wanmus_1
  saya berkongsi setakat saya termampu dan punya ilmu dalam bidang tu..saya nak sekat kalau boleh kita semua dari join program scam yang menipu dan menyesatkan pengguna internet semua