Bengkel Step By Step Google Adwords Oleh Sifu Adwords

Penulis: wanmus Kategori: Google Adwords | PPC | SEM | seminar | SEO | Sifu Adwords Tarikh: 19 July 2014 | Tiada Komen

Bengkel Step By Step Google Adwords oleh Sifu Adwords kembali lagi.. Selepas berehat sebulan untuk bulan ramadhan, kelas atau bengkel ini akan diadakan kembali pada hari Ahad, 17 Ogos 2014 nanti. Yup 3 minggu lepas raya.. Jadi macamana? dah bersedia ke untuk belajar tentang Google Adwords atau Google Ads ni? Google Adwords ni adalah program pengiklanan servis atau produk anda di web Google dan web jajahan Google. Ada berjuta web menantikan untuk iklan produk atau servis anda..

Masalah utama pada pengguna Google Ads biasanya mereka akan bertanya kepada saya.. “Wanmus ada ke iklan di web Google?” hehehe.. sebenarnya pengguna Google ni 60-75% tak tahu ada iklan dan kebanyakkan mereka mungkin dah terklik iklan tersebut.. Bagus kan? sebab orang takkan klik kalau tahu iklan tu adalah iklan.. Jadi biarkan mereka tak tahu dan kita sahaja yang tahu.. So, kenapa masih belum mula beriklan di Google Adwords?

Oklah ni saya tunjuk di mana iklan di web Google berada. Contohnya anda search keyword “tudung online” seperti gambar di bawah. Nampak ada perkataan “Ad”? Iklan ada di belah atas, tepi kanan dan bawah. Tapi iklan ni tak keluar di setiap page atau keyword kerana ianya bergantung kepada banyak perkara.

Butiran lanjut kelas atau bengkel Sifu Adwords pada 17 Ogos ini seperti di bawah:

Lokasi?
Bilik Seminar Ara Partners , B4-1-1, Kondo Gaya@Melawati
Jalan Bandar Melawati, Taman Melawati
53100 Kuala Lumpur.

ni peta saya design untuk anda supaya tak pening lagi cari tempat ye..hehe

Jadi macamana? Kalau berminat tolonglah daftar segera sebab seat sangat LIMITED!!

Ada 15 seat sahaja lagi!