Apa Itu Duit Mania?

Penulis: wanmus Kategori: Ammar zahar | Buat duit | Internet Marketing Tarikh: 27 April 2009 | 2 komen

Duit Mania seperti saya telah maklumkan dalam post sebelum ini, ianya produk fizikal(manuskrip) dan digital (DVD) tutorial lengkap yang dicipta oleh AmmarZahar untuk membantu anda menjana pendapatan internet. Siapa AmmarZahar? Beliau seorang pelajar ipta di tahun akhir tapi sudah mampu menjana pendapatan 5 angka hanya di internet walaupun belum memegang sebarang ijazah lagi.

Ini beliau buktikan bahawa di internet, siapa sahaja mampu berjaya. Beliau juga menjadi otai affiliate dan email marketing kerana berjaya melintas beberapa otai lama hanya dalam beberapa bulan berkecimpung dalam dunia internet marketing ini. Ingin tahu rahsianya? Semua di bongkarkan di DuitMania ini.

Iya, itulah namanya duit mania..Banyak Ammar bongkarkan rahsia dalam produk baru dia ni..rugi betul kalau anda tak dapatkan sekarang. Secara mudahnya, dengan duit mania ini, anda dibongkarkan rahsia buat duit:

1. Tak perlu kan JV partner => Ya, anda kena buat sendiri teknik promosi ni.
2. Tak perlukan mailing list => Teknik yang ditunjukkan tiada kaitan dengan email marketing. Tapi kalau nak guna untuk kumpul subscriber, boleh..
3. Tak perlu mempunyai produk => Ya, kita boleh gunakan produk orang lain eg. Clickbank, CJ.
4. Tak perlu pengalaman => Sesiapa pun boleh lakukannya.
5. Tak perlu modal promosi => Semua teknik percuma ditunjukkan. Sekali lagi, tiada kaitan dengan email marketing dan ppc.

oppss..sebelum tu nak tanya anda dah dapatkan ebook percuma Bagaimana Nak Mula (gambar di atas) dari AmmarZahar? Cepat sebab ia hanya diberikan untuk masa terhad bersama video panduan bernilai RM197!

Wahh..cepat kerana hanya kepada 500 pembeli terawal akan dapat akses ke ruangan Gold Member iaitu dapat bantuan direct daripada AmmarZahar seumur hidup dalam menjana pendapatan di internet. itulah janji AmmarZahar. Jadi cepatlah..nanti dah dapat coaching ngan AmmarZahar, minta tunjuk ajar beliau satu persatu..Jangan nanti bersedih kerana anda tidak termasuk dalam 500 pembeli terawal.

Kepada pembeli melalui link saya, saya ada sediakan bonus percuma yang banyak dan anda pasti terkejut melihatnya nanti..nanti saya akan update list bonus saya disini setiap masa..

Ingin dapatkan? Terus Dapatkan DuitMania  1. ahmadci

    wahh..betul-betul gempak produk baru ni..

  2. wanmus

    Betul tu ahmad. baik dapatkan. Kalau nak beli, baik beli awal-awal sebelum anda terlepas bonus personal coaching dari AmmarZahar seumur hidup anda.