AmmarZahar Buat Hal Bagi Duit Raya??

Penulis: wanmus Kategori: Ammar zahar | Buat duit | Duit Raya | Hari raya | review Tarikh: 25 August 2009 | 4 komen

Aduss..AmmarZahar buat hal lagi! Yerlah, macam tau2 je orang tengah cari jalan nak buat duit lebih sikit raya ni..Nah..dia keluarkan ebook pulak. Memang buat hal lah Ammar ni. Pastu murah pulak tu. Yerlah biasa produk dia mahal-mahal je tapi yang ni sangat-sangat murah!

Memang murah sebab untuk 10 cara buat duit raya, harganya baru RM10..Jadi RM1 untuk 1 cara.

Saya baru habis baca ebook ni, dan ini review dari saya. Dalam report dengan 45 mukasurat ini, banyak info langkah demi langkah yang telah ditunjukkan oleh Ammar tentang cara nak buat duit raya. Langkah-langkah tersebut mudah diikuti dan langsung tak perlu ada kemahiran pun.

Ada orang buat duit online. Yang itu memerlukan pengetahuan asas tentang komputer sedikit sebanyak. Tapi kali ni, Ammar Zahar tunjukkan 10 cara buat duit raya yang tak ada kaitan dengan online. Maksudnya, semua orang pun boleh lakukannya.

Ammar bukan saja mengupas teknik tersebut secara langkah demi langkah, malah Ammar tunjukkan bagaimana caranya dan resource yang banyak diberikan.

Saya pasti, selepas membaca report ni, anda boleh terus pilih dari 10 cara tersebut yang mana satu nak dibuat dan terus kumpul duit raya anda. Dan yang pastinya, harga report ini sangat sangatlah murah tak seperti harga kebanyakan ebook diluar sana.

Klik sini untuk maklumat lanjut: 10 Cara Buat Duit Raya

Saya beri 5 bintang dan 9/10 markah untuk report ini. Murah, praktikal, dan memang mantap isinya. Satu lagi report hebat dari Ammar Zahar..:)

Kesimpulannya, ebook ini akan membantu anda…

 • Boleh terus mula dari rumah dan tak perlu menebalkan muka menjual di pasar (m/s 5)
 • Tak perlu bersusah payah menghasilkan produk untuk dijual kerana Ammar menyediakan resource untuk anda menjadi agen (m/s 7)
 • Rahsia mendapatkan barangan paling laris pada musim raya dan menjualnya dengan keuntungan tinggi! (m/s 9)
 • …dan banyak lagi rahsia yang tak dapat saya bocorkan sekarang.. (maklumat sulit hanya untuk anda..) 1. JAMAL

  Ammar muncul lagi dengan produknya..kali ini mari mencari duit raya…saya dah baca..memang boleh buat duit raya ni untuk sesiapa nak buat duit raya

 2. wanmus

  @JAMAL: betul tu bro. memang kalau nak belajar dan mencari idea sendiri, raya tahun depan pun belum tentu boleh buat duit lagi. Ni sekarang idea dah siap, just tunggu nak gerakkan je..

 3. jutawansenyap

  kene cepat bertindak dalam ilmu im nih

 4. Ronaldmohoni

  Ebook Ammarzahar yang termurah. Ebook yang mudah difahami.