7 Comments

  1. @SyntaxERROR: memang menarik. Payment tu 30 hari dari cashout date untuk ahli gliterati dan 60 hari untuk non-gliterati. Saya pun baru dapat payment dari nuffnang. Dua2 mereka ada, CPC dan CPM, depend mana advertiser pilih untuk iklan mereka.

  2. hi..br start with nuffnang..nak tanye kan dlm nuffnang website tu ada mcm2 advertisement currently running, kite boleh je ke buat advertisement/entry psl benda tu kat blg kita?

    thanks

  3. hi..kalau cara tu mungkin akan tambah nilai availability untuk iklan tu keluar n mungkin akan tambah kebarangkalian iklan tu di klik sebab post kita berkaitan dengan iklan yang keluar

  4. saya ada register dgn nuffnang. Tapi Iklan Nuffnang saya tak pernah lak nampak selain banner with nuffnang name. Tapi saya hairan macam mana akaun sayaboleh ada 25 sen terkumpul. Datang dari mana ye? Boleh tolong xplain. Saya masih baru dalam dunia blog ni…
    .-= honeyz┬┤s last blog ..KEBAB =-.

  5. saya ada dua blog yg didaftarkan dengan nuffnang.

    personal blog, banyak traffiknya ..mmg banyaklah income datang dari situ.

    satu lagi..ada juga income, tapi tak kencang mana.
    but..syukur kerana nampak juga pergerakan income tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.