23 Comments

  1. cerita pasal dadih ni kalau saya dan keluarga kemana2 asalkan jumpa orang jual dadih isteri saya pasti tak lepas peluang untuk dapatkannya,minatnya pasal dadih memang tak di nafikan lagi,kalau boleh dapatkan resepi dadih yang tertera tu dan mencuba dadih tersebut dengan minat yang ada mungkin selepas mencubanya terus menjadi pengeluar dadih dan mengkomersilkan produk ini..insyallah!,tq.

    [Reply]

    Reply:

    sebaiknya macam tu, dapatkan resepi tu murah je RM20 pastu try buat..kalau menjadi sedap, trylah jual slow..sebab siap diajar cara nak menjual lagi..

    [Reply]

  2. Hj

    Bagi yang suker makang dadih..dan berada disekitar Dungun, cuba-cuba lah dapatkan dadih segar berbagai perisa (yang berlapis pun ada!!)di MM Bake, Taman Permint Indah (Depan Trafic light ke UiTM). Harga cuma 80 sen secawan..murah tu..dok padang dengang kualiti. :)

    [Reply]

    Reply:

    sedap ke boh?buleh tera ni

    [Reply]

    putri Reply:

    salam bang mcm nak beli buku 2 tanpa melalui internet,line susa ckit,bole tak beli melalui bank duit n minta kirim,sya btl2 nak buku 2 sgt

    [Reply]

  3. shahidan

    akum, saya jual dadih sekitar TAIPING. Kalau cuti sekolah selalu ada kat sayap kiri MASJID DAERAH TAIPING. Saya ada serbuk dadih very special. Dah hampir 5 tahun dadih full time. Maknanya memang special serbuk ni. Berminat 019-5717336..

    [Reply]

  4. Hai Kawan-Kawan yg baik hati sekelian….
    ada sesiapa yg tau tempat nak beli cup dan spoon dadih secara borong dan murah.
    Leh le emelkan kpd saya – shidi_tn@yahoo.com
    jasamu dikenang hingga ke akhir hayat.

    [Reply]

    eyfa bt osman Reply:

    U tgal kat mana..kalau kat KL area chow kit ada jual cup & spoon yg murah

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *