27 Comments

  1. Maya

    Memang menarik benda ni. Saya cuba untuk AdSense je. Buat kat blog baru. Hari kedua run terkejut bila tengok semalam punya klik dah ada 3. Sekarang dah dekat 1 minggu, jumlah semua klik 18. Tak le banyak, tapi rasanya kalau biarkn tak buat apa kat blog tu sebulan rasanya nak dpt 1 klik pun belum tentu.

  2. hmm..xtaulah maya. kan ada teknik yang azlan ajar cara untuk naikkan percentage click adsense.contohnya yang tajuk yang menarik untuk di klik. tapi saya tak kejar sangat adsense, saya just nak tengok keberkesanan refererx. harap2 berjayalah

  3. Erm, saya agak busy dalam minggu ni, xdapat nak try aplikasi free yrial 2 w/pun dah download dulu.
    macammane ngan wanmus?berjaya x kalau kita pakai referrer x ni..
    saya nak gak tau komen dari [email protected] im mengenai referrer x ni..

  4. so far alhamdulillah.tapi kejayaannya untuk saya sendiri belum boleh ditunjukkan lagi sebab ianya perlukan masa untuk lawat 10K-20K website. tapi jangan risau, saya pasti ianya berbaloi.

  5. kefli

    bang hang guna database yg di bagi ke. aku pakai kureng sikit.. ingat nak cari website yg guna awstat mcm dalam buku tu cakap. hang ada lubang mana nak dpt tak..

  6. along

    Ada sesiapa yang dah guna sofware ni nak tukar2 database website dengan saya. Saya ada 23 ribu kebanyakkanya market remaja

  7. maafin sari. diskaun dari admin refererx telah tamat. tapi ia masih sangat berbaloi untuk sari membelinya.. Terlalu murah jika dibandingkan dengan pulangan yang sari akan dapat.

  8. mafia kampung

    duit duit di mana kau duit. duit tak dak macam mana nak beli. otai2 boleh kasi aku subsidi sikit, tolong la aku yg semekin ni. aku nak gak maju tapi sen tak dak nak buat lagu manaaa

  9. sorry ler yek..melayu saya dah karat. so kalau saya tanya stupid question minta maaf. benda refererX tuh apa? As in how does it market your website? timakacih…kalau dapat reply pat blog saya lagi bagus. Kalu hantar email pun boleh jugak. Salam.

  10. Salam zarina.
    refererx tu satu software yang berfungsi utk melawat secara automatik web tanpa had. Jika ada 18,000 web dalam database, 18,000 web ini akan dilawat oleh software refererx ni dan tinggalkan url seperti yang kita masukkan.

    Dan jika web itu mempunyai feedjit seperti blog saya ni, viewer akan nampak url menarik awk tu dan klik atas link tu. Untuk mereka link terbaik, semuanya di ajar dalam manual yang akan dikepilkan sekali dengan pembelian. Bayangkan web atau blog yang dilawati tu ramai pelawat, anda kiralah sendiri berapa ramai yang akan klik dan follow link anda tadi tu. Anda juga boleh set untuk link blog, post di blog, affiliate atau apa-apa sahaja url yang anda mahu.

    Untuk maklumat lanjut, klik ke http://refererx.wanmus.com/

  11. cik yati: caranya juga sama dengan yang saya nyatakan untuk persoalan cik zarina kita tu tadi. Kita perlu setkan niche yang sesuai utk blog kita, then create satu subdomain atau redirect link berkaitan niche yang kita nak tu then run software ni. Bila viewer dari web yang software ni lawat nampak link itu tadi dan link tu menarik minatnya, dia akan klik. Dan inilah yang dinamakan menarik trafik atau pelawat. Apabila makin ramai pelawat masuk ke blog kita, secara tak langsung chances utk diorg klik adsense turut akan naik. So pendapatan adsense atau ape jua iklan di blog anda akan naik.
    Insyallah. Kalau nak cuba, leh try dulu. terus ke http://refererx.wanmus.com/

  12. Wah.. bagus betul. Saya ternampak software nih kat WC dulu. Tak sangka ada juga yang mempromosinya. Rasa nak beli dan cuba nih..

  13. tauke

    bro, guna sistem ni kene buat blog baru ke blog lama masih digunakan? ni autoblog ke?

  14. Just nak tahu… Komen2 di atas adalah dalam pertengahan 2009, sekarang dah pertengahan 2011, adakah software ni masih boleh memberikan impact yang positif?

    Sori, soalan ni cam bodoh skit… harap reply!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.