U Mobile Dulu Dan Sekarang?

Penulis: wanmus Kategori: broadband | Celcom | u mobile Tarikh: 25 March 2015 | Tiada Komen

u-mobile-new-plan-call-data

Ingat lagi kes U Mobile dulu? yerlah kes yang bagi simkad free kononnya tapi last-last kena bayar juga tu. Ada 2 post panas saya dulu mengenai U Mobile di mana kakak saya sendiri terkena.. Bil datang beratus-ratus padahal tak pernah guna pun. 1 post U Mobile penipu dan satu lagi U Mobile Mengecewakan.. panas.. TAPI kini (more…)

Jangan Buat 12 Cara Ni Jika Nak Cepat Kaya Dalam Berniaga!

Penulis: wanmus Kategori: Berniaga | Download percuma | ebook | Panduan Tarikh: 25 March 2015 | Tiada Komen

Jika-Nak-Kaya-Cepat-Jangan-Buat-12-Cara-Ini-oleh-WanMus-Sifu-Adwords

Jangan Buat 12 Cara Ni Jika Nak Cepat Kaya Dalam Berniaga!  saya just nak share benda best ni tau. Free je panduan ni.

Saya paling suka point #12 tu.

Tak caya, trylah download. Free je di (more…)

Senarai Jadual Pasar Malam dan Pasar Tani KL

Penulis: wanmus Kategori: 1Malaysia | Pasar Tarikh: 19 December 2014 | 1 Komen

pasar-tani-kl

Fuhh pagi ni ingat nak carilah pasar tani nak cari barang dapur basah dan kering.. tapi cek dalam jadual rupanya kat Putrajaya je ada Pasar Tani pagi Jumaat. Jadi alang-alang dah jumpa jadual penuh pasar tani, saya share kat bawah ni supaya kita sama-sama senang. yerlah nak ingat susah, so nak cari nanti buka je kat sini.. tapi duk cari tadi, jumpa juga jadual pasar malam kt kuala lumpur ni..so senang untuk kita bersama kan? (more…)

Cara Buat Bisnes dan Duit Online Dengan Instagram (IG)

Penulis: wanmus Kategori: Bisnes | Buat duit | Instagram Tarikh: 08 December 2014 | 3 komen

buat-duit-online-instagram-24-jam

Buat duit atau buat bisnes online dengan instagram (IG) ni sebenarnya dah lama.. cuma kurang dipraktikkan sebab nak cari cara terbaik agak susah jika tak kena caranya. Lagi satu kalau anda jenis kurang bergambar memang tak rasa penting nak guna IG ni kan? Yerlah letak gambar je boleh buat bisnes.. Logik ke? betul ke??

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. tulah yang ramai tak tahu. Jadi ni yang nak kongsikan cara buat duit atau buat bisnes di IG ni.. Mudah je jika anda tahu caranya YANG BETUL! (more…)

Karnival Upin Ipin dan Ultraman di PICC

Penulis: wanmus Kategori: Filem Animasi | Karnival | Upin & Ipin Tarikh: 22 November 2014 | 4 komen

karnival-upin-ipin-ultraman-2014-picc

Semalam bermula Karnival Upin Ipin dan Ultraman di Putrajaya International Convention Center (PICC) yang berlangsung dari 21 November hingga 23 November 2014. Alhamdulillah tercapai juga hasrat bawa anak berdua tu jalan ke sana sempena cuti sekolah ni. Mula-mula sampai ingat dah nak balik sebab amat penuh, jem dan parking yang bertindih-tindih. Tak sangka sampai dalam pukul 12 tengahari dah sendat macam tu. So demi anak, gagahkan juga sebab kena mendaki bukit untuk capai ke PICC tu..yerlah parking kat bawah je ada. (more…)

Kupon Lazada FREE!

Penulis: wanmus Kategori: Kupon | Lazada | Perniagaan Internet | Perniagaan Online | Voucher Tarikh: 24 October 2014 | 4 komen

lazada-malaysia-logo-wanmus

Anda pernah membeli di Lazada? ia platform membeli belah terbesar di Malaysia yang iklannya keluar di TV tu.. Lazada Malaysia sedang membuat promosinya.. Ini saya berikan kupon shopping di Lazada..ada yang terhad.. jadi cepat membeli belah di Lazada.com.my.. Jangan lambat takut nanti kupon dah tamat tempoh.. rugi nanti..

1) Voucher Code (more…)

Promo Raya Sifu Adwords RM100 Untuk Bengkel Step By Step Google Adwords

Penulis: wanmus Kategori: Google Adwords | Sifu Adwords Tarikh: 21 July 2014 | 3 komen

Alhamdulillah raya dah dekat dan dah tak lama dah..lagi 1 minggu lebih kurang.. Jadi kesempatan sebelum raya ni, saya nak buka 1 PROMO Raya khas untuk anda sertai Bengkel Step By Step Google Adwords yang akan diadakan pada 17 Ogos nanti. Iya Diskaun special Rm100 dari yuran bengkel dari Sifu Adwords Malaysia khas buat anda.. Tapi terhad untuk 2 hari sahaja.. last pada 22 Julai 2014 (11.59PM). Berminat? Daftar segera di -> http://sifuadwords.my/

Bengkel Step By Step Google Adwords Oleh Sifu Adwords

Penulis: wanmus Kategori: Google Adwords | PPC | SEM | seminar | SEO | Sifu Adwords Tarikh: 19 July 2014 | Tiada Komen

Bengkel Step By Step Google Adwords oleh Sifu Adwords kembali lagi.. Selepas berehat sebulan untuk bulan ramadhan, kelas atau bengkel ini akan diadakan kembali pada hari Ahad, 17 Ogos 2014 nanti. Yup 3 minggu lepas raya.. Jadi macamana? dah bersedia ke untuk belajar tentang Google Adwords atau Google Ads ni? Google Adwords ni adalah program pengiklanan servis atau produk anda di web Google dan web jajahan Google. Ada berjuta web menantikan untuk iklan produk atau servis anda..

Masalah utama pada pengguna Google Ads biasanya mereka akan bertanya kepada saya.. “Wanmus ada ke iklan di web Google?” hehehe.. sebenarnya pengguna Google ni 60-75% tak tahu ada iklan dan kebanyakkan mereka mungkin dah terklik iklan tersebut.. Bagus kan? sebab orang takkan klik kalau tahu iklan tu adalah iklan.. Jadi biarkan mereka tak tahu dan kita sahaja yang tahu.. So, kenapa masih belum mula beriklan di Google Adwords? (more…)

Sifu Adwords di Harian Metro

Penulis: wanmus Kategori: Google Adwords | Sifu Adwords Tarikh: 11 March 2014 | 10 komen

Alhamdulillah Sifu Adwords keluar di Harian Metro. Akhbar hari ni 11 Mac 2014 ye muka surat 35.. Dapatkan sekarang tau :)

Naikkan SALE dengan GOOGLE!!

>> LETIH dengan ADS TAK Jalan?
>> FB Ads makin mahal?
>> Duit telan banyak tapi tak ada sales??
>> Market dah tepu??
>> SEO naik ranking lambat sangat??

====================
BENGKEL STEP BY STEP Google Adwords dari Sifu Adwords
==================== (more…)

Meeting di Office Google Malaysia

Penulis: wanmus Kategori: google | Google Adwords Tarikh: 06 March 2014 | 20 komen

Gambar sekitar Office Google Malaysia di Quil 7, KL Sentral. Ni sekitar saya meeting dengan pihak Google Adwords mengenai agency Adwords saya supaya dapat mencari lebih ramai lagi akaun baru dan juga untuk optimize akaun Google Adwords sedia ada. Saya juga terkejut mendapat jemputan dari pihak Google Malaysia sebab biasanya mereka tak terima pelawat lebih-lebih lagi client mereka. Tapi mungkin policy baru, maklumlah kami ni kan consultant google..jadi kenalah tahu serba sedikit mengenai Google.. (more…)