Promo Raya Sifu Adwords RM100 Untuk Bengkel Step By Step Google Adwords

Penulis: wanmus Kategori: Google Adwords | Sifu Adwords Tarikh: 21 July 2014 | 2 komen

Alhamdulillah raya dah dekat dan dah tak lama dah..lagi 1 minggu lebih kurang.. Jadi kesempatan sebelum raya ni, saya nak buka 1 PROMO Raya khas untuk anda sertai Bengkel Step By Step Google Adwords yang akan diadakan pada 17 Ogos nanti. Iya Diskaun special Rm100 dari yuran bengkel dari Sifu Adwords Malaysia khas buat anda.. Tapi terhad untuk 2 hari sahaja.. last pada 22 Julai 2014 (11.59PM). Berminat? Daftar segera di -> http://sifuadwords.my/

Bengkel Step By Step Google Adwords Oleh Sifu Adwords

Penulis: wanmus Kategori: Google Adwords | PPC | SEM | seminar | SEO | Sifu Adwords Tarikh: 19 July 2014 | Tiada Komen

Bengkel Step By Step Google Adwords oleh Sifu Adwords kembali lagi.. Selepas berehat sebulan untuk bulan ramadhan, kelas atau bengkel ini akan diadakan kembali pada hari Ahad, 17 Ogos 2014 nanti. Yup 3 minggu lepas raya.. Jadi macamana? dah bersedia ke untuk belajar tentang Google Adwords atau Google Ads ni? Google Adwords ni adalah program pengiklanan servis atau produk anda di web Google dan web jajahan Google. Ada berjuta web menantikan untuk iklan produk atau servis anda..

Masalah utama pada pengguna Google Ads biasanya mereka akan bertanya kepada saya.. “Wanmus ada ke iklan di web Google?” hehehe.. sebenarnya pengguna Google ni 60-75% tak tahu ada iklan dan kebanyakkan mereka mungkin dah terklik iklan tersebut.. Bagus kan? sebab orang takkan klik kalau tahu iklan tu adalah iklan.. Jadi biarkan mereka tak tahu dan kita sahaja yang tahu.. So, kenapa masih belum mula beriklan di Google Adwords? (more…)

Sifu Adwords di Harian Metro

Penulis: wanmus Kategori: Google Adwords | Sifu Adwords Tarikh: 11 March 2014 | 10 komen

Alhamdulillah Sifu Adwords keluar di Harian Metro. Akhbar hari ni 11 Mac 2014 ye muka surat 35.. Dapatkan sekarang tau :)

Naikkan SALE dengan GOOGLE!!

>> LETIH dengan ADS TAK Jalan?
>> FB Ads makin mahal?
>> Duit telan banyak tapi tak ada sales??
>> Market dah tepu??
>> SEO naik ranking lambat sangat??

====================
BENGKEL STEP BY STEP Google Adwords dari Sifu Adwords
==================== (more…)

Meeting di Office Google Malaysia

Penulis: wanmus Kategori: google | Google Adwords Tarikh: 06 March 2014 | 18 komen

Gambar sekitar Office Google Malaysia di Quil 7, KL Sentral. Ni sekitar saya meeting dengan pihak Google Adwords mengenai agency Adwords saya supaya dapat mencari lebih ramai lagi akaun baru dan juga untuk optimize akaun Google Adwords sedia ada. Saya juga terkejut mendapat jemputan dari pihak Google Malaysia sebab biasanya mereka tak terima pelawat lebih-lebih lagi client mereka. Tapi mungkin policy baru, maklumlah kami ni kan consultant google..jadi kenalah tahu serba sedikit mengenai Google.. (more…)

Download Free Ebook Google Adwords

Penulis: wanmus Kategori: Download percuma | ebook | Sifu Adwords Tarikh: 22 January 2014 | 2 komen

Google Adwords atau pengiklanan di web google dan web jajahan Google sudah semestinya idaman semua peniaga online dan juga offline.. Yerlah semua orang mencari maklumat dan info menggunakan Google.. Lagi-lagi di zaman IT sekarang ni Google memang tak boleh dipisahkan dengan hidup.. Mana taknya.. Nak goreng telur atau cara rebus telur pun ada orang search di Google tau.. Jadi kenapa anda tak gunakan kesempatan ini?? Tak tahu? Tak reti? Nak belajar kat mana?? (more…)

Web Info Banjir Kelantan Terengganu dan Pahang

Penulis: wanmus Kategori: Banjir | Kelantan | Pahang | Pantai Timur | Terengganu Tarikh: 05 December 2013 | 8 komen

Web info banjir atau ebanjir bagi pantai timur untuk Terengganu, Kelantan dan Pahang. Ramai pasti pening nak bercuti atau berjalan ke Pantai Timur. Jadi sebaiknya semak dahulu paras air sungai dan jalan-jalan yang ditutup. Jangan jadi macam kami semalam yang nak balik ke Kota Bharu dari KL terpaksa patah balik ke Besut sebab banjir di Pulai Chondong dan jalan ditutup.. Bas dan lori pun berpatah balik jadi kami kenderaan ringan takkan berani nak redah.. Nak balik ikut LPT tak boleh sebab banyak Jalan Kemaman dan Dungun dah tutup (more…)

Buat Duit Dengan Rumah Lelong

Penulis: wanmus Kategori: Buat duit | Make Money | malaysia | rumah Tarikh: 27 September 2013 | 5 komen

Buat duit dengan rumah lelong sebenarnya tak lah susah sangat.. Iya betul.. iya jadi susah sebab kita tak faham step dan tak tahu rahsia nak dapatkan senarai rumah lelong dan dapatkan rumah lelong ni dengan harga murah supaya pelaburan kita ni berbaloi.. Yup buat duit ni memang semua orang nak kan? Tapi sebelum nak buat apa2, kita perlu tambah ilmu kita dahulu. Jika tak tahu belajar. Sekarang bukan tak ada, malah banyak buku dan ebook yang ajar cara buat duit dengan hartanah samada buat duit dengan rumah ataupun rumah lelong.. Kenapa rumah lelong lebih menarik????? (more…)

Bini Mat Yo Kurang Ajar Dengan Pak Guard Airport

Penulis: wanmus Kategori: Kurang Ajar | Video Tarikh: 25 September 2013 | 2 komen

Wahh Panas betul dari semalam kat facebook.. penuh orang update mengenai kekasaran atau kekurangan ajaran bini mat yo atau isteri pemain bola sepak terkenal malaysia iaitu norshahrul idlan talaha ni dengan sorang pak guard yang agak berumur di Airport Subang.. kes ni dah masuk kes polis rupanya dan mungkin jadi kes mahkamah..hmmm ape nak jadi manusia sekarang ni. orang tua tak hormat pastu berlagak..yang bestnya boleh pulak bini mat yo berlagak cakap kereta kerabat..perghh mat yo ngan bini dia ni kerabat mana? setakat pramugari tu tak payahlah nak berlagak sangat.. bini pemain bola je pun.. aduss.. malu betul (more…)

Terbang Dengan Singapore Airlines

Penulis: wanmus Kategori: Singapore Tarikh: 13 September 2013 | 1 Komen

Woww.. Singapore Airlines memang kita tahu antara syarikat penerbangan terbaik kalau tak, takkanlah menang award dan tahun lepas mereka menang “SINGAPORE AIRLINES is winner of the world’s Best Economy Class Airline award at the 2012 World Airline Awards held at Farnborough Air Show”.. Kini mereka nak jadikan naik kapal terbang macam duk kat rumah.. hmm itu rasanya memang misi dan cita2 semua syarikat penerbangan.. tapi mereka dah mulakan.. Nak tahu lanjut, terus ke thelengthswegoto.com

Dropbox Simpan File Anda Online FREE

Penulis: wanmus Kategori: Dropbox Tarikh: 12 September 2013 | 9 komen

Iya kini tak perlu risau lagi tentang saiz file besar-besar.. semuanya mudah dengan drag dan drop saya di Dropbox. Free je. Iya download, install dan terus boleh guna. Maksudnya mana-mana file nak simpan hanya drop dalam folder dropbox tu dan terus file akan diupload ke storage online anda. Jika ke mana-mana anda boleh download je file tu dengan mudah selagi ada sambungan internet.Ianya macam free online storage untuk anda. (more…)