38 Comments

  1. betul tu. jangan bebankan kepala untuk update blog. relax je. kalau xde masa xyah update. kalau ada idea baru update. tapi sebenarnya kita boleh tulis 1001 cerita dalam blog kita. pedehal, blog tu kita punya. boleh je tulis kita mimpi hantu semalam. kan best ade kepelbagaian cerita dalam blog. macam blog wan mus ni =)

  2. Terima kasih bro atas tips yang diberi..tapi yang tips tulis atas minat tuh susah gak tuh..kadang2 kita pun tak tahu kita minat apa..huhu

  3. haa kalau camtu memang sgt berat tu..tak tahu minat apa…hehehe..
    tak tahu minat apa, tukar ke benda yang kita tengok setiap hari..

  4. bukan blogger kena pandai taip ke? hehehe… anyway tak sesuai kalau gunakan perkataan ‘taip’. kadang-kadang saya tak suka tulis perkataan ‘tulis’ sebab sebenarnya blogger tu keja dia ‘menaip’. tapi kalau ‘tulis’ tu digantikan dengan ‘taip’ mesti tak sedap bunyinya. tulis je lah…

  5. tips yang menarik ni bro…tp kalau dah main SEO ni…kena bijaklah menyusun kata-kata dan keyword…betul tak bro…hehe…bro…jom link exchange…:)

  6. Salam;
    Ye lah teman pun bru blojo ni. Soo ketik je key board tu pe yang telinteh depan mate ke, dalam kepale ke, cam2 lah.
    Susunan nya bior teratur dan ade isu yang ummph. Yang dulu dan yang kemdian susun atornya bior elok, jangan di ulang tayang berulang2, blasah je. De pelawat komen, tu depa mengajo kita jadi . . ok lah kang.

  7. […] 4- Hidup Seorang Blogger ni perit apabila baca komen orang yang jeles a.k.a dengki..Yerlah, kalau ada sepuluh orang suka kita, mesti ada 1-2 orang benci kita..tu dah lumrah alam..Perit wei baca komen kutuk dan nak jatuhkan kita..yerlah mereka takde apa pun tulis tu, maruah dan emosi kita yang blogger ni lah yang terganggu..Dulu kena, sampai 1 minggu tak tahu dah nak tulis post ape terbaru..yerlah kan tak pasal2 kene kutuk lagi..tapi kini tak dah, tulis aje, jangan fikir dah barulah hidup seorang blogger..hahahahaha […]

  8. Itulah kenikmatan menjadi seorang blogger bro. Kita bisa bebas mengekspresikan apapun dalam bentuk sebuah tulisan di blog kita sendiri. Tidak akan ada yang melarang selama semua tulisan kita tidak mengandung unsur SARA. Boleh dilihat contohnya di blog saya, sekiranya berkenan untuk berkunjung saya ucapkan terima kasih banyak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *