Iklan Jawatan Kosong Kerajaan

Penulis: wanmus Kategori: Berita | Jawatan Kosong | SMS Tarikh: 19 January 2009 | 31 komen

Ingin mencari kerja kosong di sektor kerajaan? Sektor kerajaan, badan berkanun, semi kerajaan dan NGO seperti LHDN, PTPTN, Lembaga2, Universiti2, Kolej2, FRIM, LKIM, Perbadanan Putrajaya dan byk lagi akan/telah mengadakan pengambilan pekerja/staf/rekrut baru samada kontrak/smbilan tetap untuk tahun 2009. Iklan keje ini jarang dihebahkan melalui akhbar atau media massa.

So sape2 nk iklan keje kerajaan ini direct inform to your mobile, sila daftar dengan RapidLine. Kini mencari kerja tidak sesukar dulu. Kini dengan SMS!

Pendaftaran adalah PERCUMA.

RapidLine akan menghantar sms jawatan kosong terkini kepada anda maksimum 2 kali seminggu.

type: ON RAPIDLINE 05 send to 33886

Tunggu apa lagi. Daftar segera dengan RapidLine sekarang….Mudah, cepat, dan efektif..

untuk memberhentikan servis perkhidmatan ini send STOP to 33886

Tolong hebahkan!

thanks Shades

Kadar ; 50 sen / SMS
Iklan di hantar 1x seminggu maksimum 2x (bergantung kpd kekosongan)
– MAAF perkhidmatan ini telah dihentikan..

Jadi anda boleh terus dapatkan maklumat kerja kosong kerajaan, badan berkanun dan yang berkaitan di blog http://achemm.blogdrive.com

Kredit kat: http://achemm.blogdrive.com

Baca selanjutnya di:



  1. jawatan kosong

    Terima kasih sudah sharing info jawatan kosong kerjaan ni.

    [Reply]

    ramadhan Reply:

    saya ingin mencari kerja.ade sapa2 boleh tolong saya

    [Reply]

    ramadhan Reply:

    atau boleh kol saya.0132023511..ramadhan..saya duduk kuala lumpur

    [Reply]

    ady Reply:

    kn usaha sendiri, jgn harap pertolongan org je…….

    [Reply]

    ros Reply:

    haiiii…smuenye mencri keje…

    [Reply]

  2. wanmus

    Update: terdapat jawatan kosong baru untuk MAIS, UiTM, SPN Terengganu, PERDA, KYM dan banyak lagi..Terus ke http://achemm.blogdrive.com/

    [Reply]

    madiey Reply:

    bgs gak wat mcm ni..snang nk cr keje

    [Reply]

  3. hidayah

    nk cri jwtan kosong kerajaan kt melaka….
    rmai org luar keje kt mlk…so,ank melaka xde keje…

    [Reply]

    wanmus Reply:

    ye ke? bukan kilang kat melaka banyak ke?insyallah rezeki ada lah tu nanti

    [Reply]

  4. taurus

    nak cari kerja la bosan duduk kat umah…adoyai….!!!!!

    [Reply]

  5. june

    askum…ada sapa2 dak nak tolong kami…..nak cari keje kerajaan……..

    [Reply]

    ery Reply:

    awk ada apply jobsmalaysia?
    awk try la. mana tau ada rezeki. SPA dah byk calon simpanan.

    [Reply]

  6. june

    sedihla bila kami keja ngan swasta mcm2 kami kna dugaan….dapat boz gatal laaaaa…hmmmmm sedihnya…umo kami da 22taun…asal dari perak nie haaa

    [Reply]

    wanmus Reply:

    tu dugaan..lelaki gatal tu kalau sikit2 rasanya biasalah..tapi kalau dah melampau, baik keluar je cari kerja lain

    [Reply]

  7. achemm

    Salam, saudara Wanmus,, terima kasih kerana support blog saya,,, utk makluman SISTEM SMS ini milik RAPIDLINE ia sudah tidak operasi lagi,,mohon kepada yag sudah resgiter sila tamatkan servis perkhidmatan ini send STOP to 33886

    [Reply]

    wanmus Reply:

    wsalam..alamak, ye ke..ruginya..kan best kalau stay up lagi sistem ni. takpelah, nak wat macamana bro. apa pun, tahniah dan terima kasih selalu update blog bro tentang job terbaru, ramai rasanya dah dapat sesuatu yang positif dari usaha murni bro ni..

    [Reply]

    achemm Reply:

    Sistem Iklan kerja melalui SMS versi ke2 telah dilancarkan,, Sistem ini saya kendalikan sendiri dgn menggunakan modal sendiri,,, bro Wanmus bleh rujuk di http://achemm.blogdrive.com,

    [Reply]

    wanmus Reply:

    ok beres..nanti saya iklankan ek..tahniah berjaya buat web yang updates camtu..

    [Reply]

  8. [...] ini. Saya hanya iklankannya untuk kemudahan bersama. Sistem SMS versi 2 ini kesinambungan dari sistem SMS iklan kerja kerajaan versi 1. Jika ada masalah, sila hubungi pihak admin di [...]

  9. fire09

    Saya mmg berminat sngt nak krj dengan TNB,dah bnyk kali saya temuduga,tapi tak dapat2,ada sesiapa blh tlg x bgthu mcm mana nak lulus temuduga TNB……..

    [Reply]

    ana rafali Reply:

    kmu g bayo dekat TNB dlu…bru dapat kejer…dengo ckp aku…sbb aku p0n penah buat cm tu…skrg aku dah jd pegawai dekat TNB…

    [Reply]

  10. madiey

    ada keje kosong kat kwsn besut tak?

    [Reply]

    adilah Reply:

    ada, cuci jalan raya…..

    [Reply]

  11. aboy

    saya nak cuba dapatkan keje gov.cmne prosedur supaya saya dapat memohon gov.

    [Reply]

    wanmus Reply:

    maaf, saya tak tahu menahu bab ni. rasanya perlu saudara dapatkan ebook kerjakerajaan tu atau search di blog lain sebab saya hanya promosikan perkhidmatan mereka

    [Reply]

  12. aboy

    plez wanmus.aku tired keje swasta.25 taun.

    [Reply]

  13. Muhd Suhaily

    Assalammualaikum,

    Saya mencari freelance tutor untuk mengajar subjek IT.

    Masa: 10am-12tgh dan 1pm-3pm

    Subjek:

    1. Establishing Communication Channel pada 19-22hb april 2010

    2. Telecommunication on Technology Fundamental pada 26-29hb april 2010.

    Bayaran RM1200

    Sekiranya mempunyai pengalaman atau mahir dalam bidang ini, boleh hubungi saya dgn segera. ATAU jika ada kenalan yg berminat boleh hubungi saya.

    Lokasi mengajar: Ampang, Selangor

    0176599572

    [Reply]

  14. hery

    kalo ade kje kerajaan kat area s. bg tau k….

    [Reply]

  15. noor azura

    sy pun nk cari keje jugak.. umur sy 21.. sy nk sara ayah n adik2.. emak sy dh meninggal.. klu ada keje kosong.. inform kn pd sy jugak ye.. thanks!

    [Reply]

  16. Cara Nak Cari Kerja Kosong Dengan Mudah

    [...] kita dengan sebarang kerja baru dengan cepat tau. Jadi pastinya kita takkan terlepas sebarang update kerja kosong dengan [...]

  17. Ronaldmohoni

    Sekarang nih ada lagi sebuah blog yang kerap menyiarkan iklan kerja kosong. Blog tersebut ialah malaysiancareer.com

    [Reply]

CommentLuv badge