31 Comments

  1. june

    sedihla bila kami keja ngan swasta mcm2 kami kna dugaan….dapat boz gatal laaaaa…hmmmmm sedihnya…umo kami da 22taun…asal dari perak nie haaa

  2. Salam, saudara Wanmus,, terima kasih kerana support blog saya,,, utk makluman SISTEM SMS ini milik RAPIDLINE ia sudah tidak operasi lagi,,mohon kepada yag sudah resgiter sila tamatkan servis perkhidmatan ini send STOP to 33886

  3. wsalam..alamak, ye ke..ruginya..kan best kalau stay up lagi sistem ni. takpelah, nak wat macamana bro. apa pun, tahniah dan terima kasih selalu update blog bro tentang job terbaru, ramai rasanya dah dapat sesuatu yang positif dari usaha murni bro ni..

  4. fire09

    Saya mmg berminat sngt nak krj dengan TNB,dah bnyk kali saya temuduga,tapi tak dapat2,ada sesiapa blh tlg x bgthu mcm mana nak lulus temuduga TNB……..

  5. maaf, saya tak tahu menahu bab ni. rasanya perlu saudara dapatkan ebook kerjakerajaan tu atau search di blog lain sebab saya hanya promosikan perkhidmatan mereka

  6. Muhd Suhaily

    Assalammualaikum,

    Saya mencari freelance tutor untuk mengajar subjek IT.

    Masa: 10am-12tgh dan 1pm-3pm

    Subjek:

    1. Establishing Communication Channel pada 19-22hb april 2010

    2. Telecommunication on Technology Fundamental pada 26-29hb april 2010.

    Bayaran RM1200

    Sekiranya mempunyai pengalaman atau mahir dalam bidang ini, boleh hubungi saya dgn segera. ATAU jika ada kenalan yg berminat boleh hubungi saya.

    Lokasi mengajar: Ampang, Selangor

    0176599572

  7. noor azura

    sy pun nk cari keje jugak.. umur sy 21.. sy nk sara ayah n adik2.. emak sy dh meninggal.. klu ada keje kosong.. inform kn pd sy jugak ye.. thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *