31 Comments

  1. Terima kasih sudah sharing info jawatan kosong kerjaan ni.

    [Reply]

    ramadhan Reply:

    saya ingin mencari kerja.ade sapa2 boleh tolong saya

    [Reply]

    ramadhan Reply:

    atau boleh kol saya.0132023511..ramadhan..saya duduk kuala lumpur

    [Reply]

    ady Reply:

    kn usaha sendiri, jgn harap pertolongan org je…….

    [Reply]

    ros Reply:

    haiiii…smuenye mencri keje…

    [Reply]

  2. hidayah

    nk cri jwtan kosong kerajaan kt melaka….
    rmai org luar keje kt mlk…so,ank melaka xde keje…

    [Reply]

    Reply:

    ye ke? bukan kilang kat melaka banyak ke?insyallah rezeki ada lah tu nanti

    [Reply]

  3. june

    askum…ada sapa2 dak nak tolong kami…..nak cari keje kerajaan……..

    [Reply]

    ery Reply:

    awk ada apply jobsmalaysia?
    awk try la. mana tau ada rezeki. SPA dah byk calon simpanan.

    [Reply]

  4. june

    sedihla bila kami keja ngan swasta mcm2 kami kna dugaan….dapat boz gatal laaaaa…hmmmmm sedihnya…umo kami da 22taun…asal dari perak nie haaa

    [Reply]

    Reply:

    tu dugaan..lelaki gatal tu kalau sikit2 rasanya biasalah..tapi kalau dah melampau, baik keluar je cari kerja lain

    [Reply]

  5. Salam, saudara Wanmus,, terima kasih kerana support blog saya,,, utk makluman SISTEM SMS ini milik RAPIDLINE ia sudah tidak operasi lagi,,mohon kepada yag sudah resgiter sila tamatkan servis perkhidmatan ini send STOP to 33886

    [Reply]

    Reply:

    wsalam..alamak, ye ke..ruginya..kan best kalau stay up lagi sistem ni. takpelah, nak wat macamana bro. apa pun, tahniah dan terima kasih selalu update blog bro tentang job terbaru, ramai rasanya dah dapat sesuatu yang positif dari usaha murni bro ni..

    [Reply]

    Reply:

    Sistem Iklan kerja melalui SMS versi ke2 telah dilancarkan,, Sistem ini saya kendalikan sendiri dgn menggunakan modal sendiri,,, bro Wanmus bleh rujuk di http://achemm.blogdrive.com,

    [Reply]

    Reply:

    ok beres..nanti saya iklankan ek..tahniah berjaya buat web yang updates camtu..

    [Reply]

  6. fire09

    Saya mmg berminat sngt nak krj dengan TNB,dah bnyk kali saya temuduga,tapi tak dapat2,ada sesiapa blh tlg x bgthu mcm mana nak lulus temuduga TNB……..

    [Reply]

    Reply:

    kmu g bayo dekat TNB dlu…bru dapat kejer…dengo ckp aku…sbb aku p0n penah buat cm tu…skrg aku dah jd pegawai dekat TNB…

    [Reply]

  7. aboy

    saya nak cuba dapatkan keje gov.cmne prosedur supaya saya dapat memohon gov.

    [Reply]

    Reply:

    maaf, saya tak tahu menahu bab ni. rasanya perlu saudara dapatkan ebook kerjakerajaan tu atau search di blog lain sebab saya hanya promosikan perkhidmatan mereka

    [Reply]

  8. Muhd Suhaily

    Assalammualaikum,

    Saya mencari freelance tutor untuk mengajar subjek IT.

    Masa: 10am-12tgh dan 1pm-3pm

    Subjek:

    1. Establishing Communication Channel pada 19-22hb april 2010

    2. Telecommunication on Technology Fundamental pada 26-29hb april 2010.

    Bayaran RM1200

    Sekiranya mempunyai pengalaman atau mahir dalam bidang ini, boleh hubungi saya dgn segera. ATAU jika ada kenalan yg berminat boleh hubungi saya.

    Lokasi mengajar: Ampang, Selangor

    0176599572

    [Reply]

  9. noor azura

    sy pun nk cari keje jugak.. umur sy 21.. sy nk sara ayah n adik2.. emak sy dh meninggal.. klu ada keje kosong.. inform kn pd sy jugak ye.. thanks!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *