Restoran Kurang Ajar! Pelanggan Kena Hina Depan-Depan!

AWAS! Jangan sesekali makan di kedai ini atau anda PASTI kena HINA! Teruk punya kedai.. dahlah hina pelanggan lepas tu pasti pelanggan akan di malukan.. Kurang ajar betul! Tisu pun main baling-baling kat muka pelanggan. Tu siapkan kutuk hina pelanggan, pastu letak topi kutuk kat atas kepala pelanggan. Tua muda sama je kena hembus dengan […]

Kupon Lazada FREE!

Anda pernah membeli di Lazada? ia platform membeli belah terbesar di Malaysia yang iklannya keluar di TV tu.. Lazada Malaysia sedang membuat promosinya.. Ini saya berikan kupon shopping di Lazada..ada yang terhad.. jadi cepat membeli belah di Lazada.com.my.. Jangan lambat takut nanti kupon dah tamat tempoh.. rugi nanti.. 1) Voucher Code

Seminar Niaga Berjaya dan Coaching Niaga Dibuka

Alhamdulillah.. Seminar Niaga seperti di warwarkan sebelum ni berlangsung 15 september 2012 yang lepas. ¬†Walaupun ada beberapa peserta tak dapat hadir kerana ada kerja last minute, seminar tetap dapat diadakan dengan meriah dan penuh khusyuk.. Yerlah macam2 ilmu dikongsikan, masing-masing sibuk bertanya dan menyalin konsep dan rangka2 rahsia yang dibocorkan. Saya gabungkan perniagaan online dan […]