13 Comments

  1. Hishammuddin

    Sdra Wanmus saya membuat pembelian ebook ‘Teknik Manipulasi Sistem Kewangan di Malaysia’ dari sdra Razif melalui link sdra Wanmus sebaik sahaja jualan dibuka semula pada 01/07/2009. Nak tahu macam mana nak buat claim rebet daripada sdra.

    Bagus nampak blog Sdra Wanmus ni.. boleh le saya berkunjung selalu berkongsi-kongsi cerita.

    Sekian, salam maju jaya.
    [SHAM]

  2. @Hishammuddin: Terima kasih saudara. anda boleh ikut step yang saya berikan di atas. Hantarkan bukti pembelian dan detail ke email saya di atas. Insyallah lepas dapat pengesahan nanti, saya akan buat pembayaran.
    Terima kasih

  3. jimie

    salam saudara wanmus… sy nk tnya akan dijual lg x e-book “teknik memanipulasi sistem kewangan” dalam masa terdekat ?

    sy berhajat nk beli buku tu…wlupun sekarang ini heboh dgn isu buku ini…mungkin saudara boleh ubah name buku yg kontroversi itu kepada nama yg lain..

    sbb sebagai sebuah negara demokrasi kite sbgi bumiputera berhak utk membuat pilihan hidup kita sendiri…

    sy haraf pihak2 yg mengeluarkan e-book ini dapat meneruskan perjuangan mereka demi kepentingan bersama terutama rakyat itu sendri yg dapat beneftnya…bukan org yg duk kat ats tu je mengecapi kemewahan kerna disebabkan mereka mengatahui dan mendapat pelbagai manfaat…kite yg bese ni pun berhak juga utk mengecapinya…

    sy harap de strategi lain utk mempromosikan pendedahan ekslusif ini drpd diketahui oleh pihak2 yg menjaga kepentingan diorng shja

    =)

  4. @jimie: maaaf saudara. Penulis tak berniat untuk membukanya kembali. Tapi tak pastilah jika Razif nak buka kembali selepas ini, setakat ni tiada lagi ura-ura untuk membukanya kembali

  5. hmmmm…. aku rasa bersyukur dipertemukan produk Razif ni… memang berkesan kat aku n family… terbuka sikit minda pasal pengurusan kewangan.. apepun tq Mus kalau tak jumpa hang punya blog aku tak tau pun pasal produk digital Razif ni… Syukur…..kepada yang tak dapat membeli tu sabar mungkin ada hikmah di sebaliknya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *