16 Comments

  1. Saya biasa ke Restoran Puteri Brickfield. Tapi macam biasa je rasanya. Selalu pegi sana sebab ofis mama sebelah restoran tu je..:)

    ps: selalu jumpa artis bila makan kat sana. mungkin sebab ofis Suhan Movie Rosyam Nor kat area situ juga kot.

  2. huhu..ada kot kat restoran biasa..tapi tu ar, takde pulak promosi sgt kot..aritu pun gi kat Restoran Hayaki kat Danau Kota tu buffet RM35 sorang..oklah kot..

  3. oklah untuk RM35 per adult. tapi menu tak pelbagai sangat. ada beberapa jenis nasi,lauk, kuah, abc, air, n buah..selain tu kat Flaming steambot, wadi al-nile makanan arab dan rasanya kat platinum walk tu ada byk lagi kedai..

  4. banyaknya makanan ni…nak makan yang mana satu ya? sedihnya bila teringat pada mereka yang berpuasa tp tiada makanan lazat untuk berbuka..

  5. wah wah wah….
    kalau iku nafsu perot ini, memang semue mau pergi.
    tapi kalau tiap2 hari buffet, mau bankrap. yang bergaji besor itu mungkin la mampu walaupun hargenye mencecah ratusan RM sekalipun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *