[Mudah] Jawab dan Menang Wang Tunai $$

Penulis: wanmus Kategori: Buat duit | Duit Percuma | Jaws | Survey Tarikh: 13 May 2009 | 4 komen

Assalamualaikum dan salam sejahtera…Kepada sahabat-sahabat semua, saya nak jemput anda menjawab soalan (lebih kurang survey jugak) yang mudah dan ianya percuma, malah anda berpeluang memenangi wang tunai!


Iya, cukup mudah, hanya jawab soalan dan jika jawapan anda terpilih, anda akan dihadiahkan wang tunai.. mudah bukan?

Untuk maklumat lanjut, terus ke http://contest.jerungperkasa.com/quiz/

Contest kali ini gabungan saya dan bro jaws. Saya harap pandangan yang jujur dari anda. Jap, sape jaws ni tibe2 ade kat sini? Hehe..jaws ni nama panggilan seorang im, Abdul Adzim Ismail yang juga masih bergelar student di UTP dalam bidang Kejuruteraan Kimia. Saya pun baru kenal bro jaws ni tapi oleh kerana semangatnya yang perkasa seperti blognya JerungPerkasa.Com. Bukan itu sahaja perkasanya..Bro jaws sebenarnya lebih dikenali dengan contest atau pertandingan yang dianjurkan dan biasanya hadiah wang tunai diberikan..tu yang ramai kenal dia..hehe..Selain blognya, dia juga telah membina beberapa web yang menjana pendapatan iaitu www.VideoManiac.net, www.PakejNewbieIM.com, www.EasyAutorespon.com, www.MinisiteWP.com, www.JutawanSerai.com dan www.UltimateBrilliant.biz

Cepat sebelum peluang ini ditutup selamanya! Layari http://contest.jerungperkasa.com/quiz/. Apakah hadiahnya? Yoshh..mesti anda kabur mata melihatnya sebab join mudah sahaja dan berpeluang menang wang tunai..huhhh..sebegitu mudah..

Pertama

RM 80

Kedua

RM40

Ketiga

RM15

Keempat

RM10

Kelima

RM10

Sertai sekarang di http://contest.jerungperkasa.com/quiz/



  1. zuls

    huhu.. dah join bro.. kaedah JV yang bagus sekali.

    [Reply]

  2. nurul

    entah ye tidak le exclusivemail ni En Amat.. dah dpt payout ke dr sn?

    [Reply]

  3. jutawansenyap

    wah duit mudah lagik nih

    [Reply]

  4. syahrul izham

    aku nak hadiah dan boleh ps2

    [Reply]

CommentLuv badge