21 Comments

  1. kami bercadang untuk menawarkan sebuah aplikasi web dan android utk memaparkan maklumat2 pelajar dari beberapa institusi yg kecil, aplikasi ini akan ditawarkan penggunaannya secara percuma kepada institusi2 tersebut.

    persoalan apakah cara terbaik yang patut kami lakukan untuk mendapat sumber pendapatan dari aplikasi tersebut?

    terima kasih.

    khairul

  2. lama tak datang sini, dah jadi sifu dah bos. terbaik 😀

    ofis dia memang sama macam luar negara punya eh? macam dalam cerita the internship. lebih kurang je tengok.

  3. Tahniah bro WanMus..
    Hopefully semua input perbincangan
    boleh dimanfaatkan untuk semua rakyat Malaysia!

    Letupkan kembali fenomena adword & adsense!

  4. Wow… hebat… cuma saya tak faham maksud “Language Malay atau Bahasa Malaysia akan available sedikit masa lagi..” tu maksudnya untuk apa tu ye?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *