ICoMS 07

ICoMS 07..International Conferences of Mathematical Sciences 2007..

ICoMS 07 adalah conference kali kedua yang di anjuran oleh institut Ibnu Sina UTM.seramai 300 orang Prof dan Dr datang seluruh dunia..dan tanpa di sedari ada beberapa org student degree present paper kat situ ..pelik kan?tp tulah kenyataan.. ni gambar ngan lecturer aku sebelum aku presenticom1..berdebar tu hanya tuhan yang tahu..dan bawah ni gambar selepas present paper jurnal..kali nih tajuk paper aku present ialah Biomechanical Analysis of Two Lumbar Vertebrae Imlanted With An Artificial Intervertebral Disc(IVD).to view my paper journal abstract click here.

Ni serba sedikit penerangan tentang paper jurnal aku nih.Untuk pengetahuan anda semua, IVD nih macam kusyen bagi tulang belakang kite.kalau rosak maknanya kite akan hidup dalam penuh kesakitan.walaupun ada teknologi implant nih tapi masih adakekurangan setelah dikaji..jadi kepada sahabat2..jagalah tulang belakang anda.nih pulak gambar IVD pada tulang kite dan tulang lumbar dimasukkan dengan implant..ngeri tau..

ivd

 

ivd2

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *