14 Comments

  1. http://brittnet.se/?signatyra=avanza-bank-bin%C3%A4ra-optioner&1ee=a3

    http://onodenje.com/?strydor=kostenloses-trading-demo-konto

    More Bonuses Bro meh nak share sikit……cuba taip dalam google “filem” , “wayang” lepas tu “filem wayang” dan “filemwayang”

    explanation sekiranya hasil dari perkataan “filem” web bro dok kat atas itu memang dasat tapi kalau dah taip “filemwayang” masih di rank9 berkmaksud kena usaha lebih ..sepatutnya bila dah dekatkan perakataan filemwayang akan dok kat no 1 🙂

    live currency converter heheh enjouy

  2. Emm, mmg mudah bro..
    tp keyword tu x de makna pun..
    permintaan tak byk pun..
    sebab tu boleh masuk 1st page dgn mudahnya..
    cuba bro buat dgn keyword yg permintaan nya berjuta2..
    tgk blh masuk x 1st page tanpa guna SEO..:)

  3. @Melayu Boleh: yup betul. tapi rasanya tak semudah 2 hari kot kalau tak guna cara ni untuk diranking walaupun 172,000 site nak fight.

  4. tahniah.. semoga web filem wayang bro ni akan pecah panggung. hehehe..

    psstt: nk tanya 1 soalan ni bro.. contest yg bro dan jaws anjurkan tu bila tamat ek? dan bila plak nk umum pemenang? tak sabar nk tahu ni. huhu..

  5. @azizwan(dot)com: banyak lagi nak kene buat ngan web tu..hehe

    tentang contest tu dah ada pemenang cuma bro jaws sedang bina satu web utk quiz katanya then dia akan umu pemenang kat situ

  6. Tahniah bro, bukan sahaja kena submit ke google sahaja, bro boleh juga submit ke search engine lain. Submit ke search engine merupakan salah satu teknik asas yang penting. Tahniah kerana tersenarai dimuka depan. Ini mungkin sekali disebabkan pemilihan nama domain yang betul yang kena dengan keyword. SEO gak tu. 😀

  7. @zuls: yup betul tu bro. saya submit pun bukan satu search engine tapi dengan satu klik sahaja dan ianya percuma 🙂
    Dari segi backlink memang tak ada lagi sebab belum submit ke mana directory..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *