CSWA Certificate.. :)

Penulis: wanmus Kategori: cswa | exam | hidupku | kursus | Preview | Share | solidworks Tarikh: 16 June 2008 | 6 komen

cswa license certificate

Alhamdulillah..dah keluar sijil CSWA atau Certified Solidworks Associate selepas berjaya lulus examnya minggu lepas..boleh tahanlah soalannya..dan hari ni dapat emel untuk dapatkan sijil secara elektroniknya..maknanya just boleh print dan show dalam bentuk elektronik supaya x susah nak di edit..

Untuk memastikan sijil dikeluarkan original, anda boleh check status pemegang sijil ni di alamat http://www.virtualtester.com/solidworks/validate_cert.php

(untuk cuba, masukkan id: C-Q4B5FDWYA4)

So..sesiapa perlukan khidmat lukis 3D modelling, just contact saya..Insyallah harga terbaik dari saya.hanya berikan 2d sketch dan saya akan berikan anda 3D modelling..

Sekian dari saya.malam ni saya akan hantarkan topup percuma untuk 3 pemenang bertuah subscriber saya.



  1. arejae

    tahniah mus. :)

    [Reply]

  2. wanmus

    hehehe..thanks..guano lornih?

    [Reply]

  3. mior

    mcm mana nk dpt sijil solidworks tu bro…sy solidworks dh tau guna xp xda sijil.

    [Reply]

    wanmus Reply:

    bro kene daftar dah tengok kat mana dan bila syarikat ni buat test dan bengkel..bro hubungi diorang kat http://www.cadcam.com.my/

    [Reply]

  4. jutawansenyap

    power tul ko nih lah ader sijil cam niih

    [Reply]

  5. Ronaldmohoni

    Teringin juga nak dapatkan sijil cam nih. Tapi rasanya nih bukan bidang saya.

    [Reply]