3 Comments

  1. dah like dah share..kemudian lost
    tatau nk share gambar yg mana satu
    tatau nak buat apa lagi….mmg tak jumpa pintu kfc lah mcm ni…huhuhu

  2. hehe..pening.. gini, saya dah betulkan kat page http://jomhosting.net/contest tu:

    Nak Sertai Contest ini?
    1. “Like” page JOMHosting -> http://www.facebook.com/jomhosting
    2. “Like” gambar yang diberikan di http://jomhosting.net/contest -> (link gambar akan diberi pada setiap hari selasa)
    3. “Share” gambar tersebut di wall anda.
    4. “Comment” pada gambar tersebut dan “Tag” @JOMHosting Dot Net dan 5 rakan anda.
    5. “Comment” juga pada gambar tersebut “JOMHOSTING SAYA NAK MENANG!”.
    6. Tunggu pengumuman pemenang pada minggu seterusnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *