48 Comments

  1. ada satu blog saya dihack dan alhamdulillah sempat gak pihak hosting recover balik…hackers ni diorg memang hobby diorg untuk hack..takde tujuan pun kadang2 just hobby.tp ada gak yg nk ambil kesempatan mintak duit.

    [Reply]

    Reply:

    tulah..diorg ni saja2 nk test power..habis orang lain jadi susah

    [Reply]

    aisyi Reply:

    huhuhu…. tolong sy… page sy kena hack.. :'(

    [Reply]

    Reply:

    Fb sye kne HACKS !!ad org tkar laluan !! Bley sye dppt blk x fb 2 !! BANTU SYE

    [Reply]

  2. hacker yg jahat ni yg xde karisma dan kredibiliti..macam rileks crew tu, diorang ada prinsip, diorang cuma akan hack untuk test sistem security sesuatu web, dan diorang akan pulangkan balik web tu.. πŸ˜‰

    [Reply]

    Reply:

    ada juga hackers baik tau..hackers jahat kat US tu ada yang bantu kerajaan dapatkan hackers jahat

    [Reply]

  3. Mula dari pagi ahad lepas, sampai harini 3domain saya di hack. Dah setel, kena lagi. Dah tukar password sume dah, kena juga. Ape nak buat lagi ye?

    Lagi 1, lepas dah ok tu, loading blog sangat lambat.. :( Sedih je tengok..

    [Reply]

  4. Biasanya yg kena hack ni sebab banyak guna user password sama untuk semua applikasi. Pegi daftar dekat website apa ntah pun guna user password email. Memang senang la nak kena hack.

    [Reply]

  5. nazzrul fikry

    saya nak beljar hack sebab page saya kt fb da kene hack dgan haramjadah mane ntah ni nak blas dendam la ni.

    [Reply]

    Reply:

    tu ar..kalau dah kene hacked ni rasa macam nak lempang2 je hackers kan? dah bertambah kerja nak kene setelkan..

    [Reply]

    aisyi Reply:

    page sy pun… sy tau sape yg dah hack sy… tp nk hack dye balik mcm mane????

    [Reply]

    khairul hafizi bin abd karim Reply:

    abg mcm mne nk pecah kan facebook…sbb facebook sye pcah…..mcm mne nk wt yew abg………nie email sye…khairulhafizi63@yahoo.com…..nie nber fon sye 0176623340……

    [Reply]

  6. wan kudat

    hacker nie.. tak ler hebat sangat… kalau hebat kenapa mereka tak hack semua yg ada kat internet.. biasanya yg kena hack tuu ada musuh dlm selimut.. mcm fb,, yg hack tuu. u punya friend sendiri yg cari code reset….

    [Reply]

  7. jad

    byk cara mudah lagi nk hack dol…korang tukarla pssword ape pun ..klu da pakar pro hacker yg buat ttp boleh buat..kecuali korang pakai securty khas tuk fB korng

    [Reply]

  8. anys pon mmg takut sgt dengan sistem hacking ni ,, takut dgn apa yang kita bina , hncur macam tu saja ;( ada x tuto nak hack blog orang ? anys nak tahu sebab nak elakkan drpd dihack , amin

    [Reply]

  9. ika megan

    , abg boleh tolong tah hack BLOG sy yg ni , sbb sy lupa pasword & emailnya sekali . ada gambar saya , nk tlg remove kalau boleh deactive sekali lah http://luffox.blogspot.com ni alamat blog saya .

    [Reply]

    liza Reply:

    fb sy kene hack ni,,mcmna nk buat…please kekwn semua…tolong sy….

    [Reply]

  10. nana

    abg.. fb sy kena sekat lah..xleh komen n bls msg.. boleh tlg x

    [Reply]

    nana Reply:

    ples kengkawan tlg sy

    [Reply]

    Reply:

    tu kene contact pihak fb sendiri, takleh nk wat apa2 dah

    [Reply]

  11. suryani

    salam sy nak tanya knp FB sy tak leh nak buka.. sy selalu kena kenal pasti kawan2 yg ada kat situ… dah 3-4 akaun fb sy kena mcm tu.. tolong siapa yg boleh tolong :'(

    [Reply]

  12. anne

    assalam bro,sy bru terperasan ad emel lain DLM fb sy,bila nk settg pswrd lain dah di tukar plk yg ad skg emel hacker tu..cinabeng btoi..myusahkn org..skg kt primary email bkn sy pnye tp,sarityrone2785@outlook.com..mcmne nk dptkn fb sy blik n dpt tukar semuanye settg yg ad,,tlg sy

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *