48 Comments

  1. ada satu blog saya dihack dan alhamdulillah sempat gak pihak hosting recover balik…hackers ni diorg memang hobby diorg untuk hack..takde tujuan pun kadang2 just hobby.tp ada gak yg nk ambil kesempatan mintak duit.

  2. hacker yg jahat ni yg xde karisma dan kredibiliti..macam rileks crew tu, diorang ada prinsip, diorang cuma akan hack untuk test sistem security sesuatu web, dan diorang akan pulangkan balik web tu.. 😉

  3. Mula dari pagi ahad lepas, sampai harini 3domain saya di hack. Dah setel, kena lagi. Dah tukar password sume dah, kena juga. Ape nak buat lagi ye?

    Lagi 1, lepas dah ok tu, loading blog sangat lambat.. 🙁 Sedih je tengok..

  4. Biasanya yg kena hack ni sebab banyak guna user password sama untuk semua applikasi. Pegi daftar dekat website apa ntah pun guna user password email. Memang senang la nak kena hack.

  5. nazzrul fikry

    saya nak beljar hack sebab page saya kt fb da kene hack dgan haramjadah mane ntah ni nak blas dendam la ni.

  6. wan kudat

    hacker nie.. tak ler hebat sangat… kalau hebat kenapa mereka tak hack semua yg ada kat internet.. biasanya yg kena hack tuu ada musuh dlm selimut.. mcm fb,, yg hack tuu. u punya friend sendiri yg cari code reset….

  7. jad

    byk cara mudah lagi nk hack dol…korang tukarla pssword ape pun ..klu da pakar pro hacker yg buat ttp boleh buat..kecuali korang pakai securty khas tuk fB korng

  8. anys pon mmg takut sgt dengan sistem hacking ni ,, takut dgn apa yang kita bina , hncur macam tu saja ;( ada x tuto nak hack blog orang ? anys nak tahu sebab nak elakkan drpd dihack , amin

  9. mynamesss

    jgn slah kn hacker sma..bnde ny hobi n xley nk buang hbi ny..sbub hbi sgt sqonok………..:pooop:

  10. suryani

    salam sy nak tanya knp FB sy tak leh nak buka.. sy selalu kena kenal pasti kawan2 yg ada kat situ… dah 3-4 akaun fb sy kena mcm tu.. tolong siapa yg boleh tolong :'(

  11. anne

    assalam bro,sy bru terperasan ad emel lain DLM fb sy,bila nk settg pswrd lain dah di tukar plk yg ad skg emel hacker tu..cinabeng btoi..myusahkn org..skg kt primary email bkn sy pnye tp,sarityrone2785@outlook.com..mcmne nk dptkn fb sy blik n dpt tukar semuanye settg yg ad,,tlg sy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *