BINI AYAH PIN YANG MURTAD DAN BODOH!!

bodoh gile..tulah yang aku boleh katakan pada bini ayah pin dan peguamnya yang nama saje ISLAM!!! yang bini ayah pin tu memanglah dah murtad tapi knape peguamnya yang ISLAM pun nak ikut kata si tua bangka tuh??sengal giler…kalu korang ada baca akhbar arini, ada pengakuan mereka.kalau x baca pun,nih petikannya :

Permohonan isteri Ayah Pin ditolak

PUTRAJAYA: Permohonan lisan isteri pertama Ayah Pin supaya tiga Hakim Mahkamah Rayuan beragama Islam menarik diri daripada mendengar kes terhadap dua pegawai Pejabat Tanah Daerah Besut, ditolak.

Terdahulu, dalam prosiding semalam, Haris membuat permohonon supaya hakim berkenaan menarik diri dengan alasan anak guamnya bimbang, mereka (hakim) akan terpengaruh dengan fatwa yang dikeluarkan Kerajaan Terengganu terhadap Ayah Pin.

“Anak guam saya bimbang hakim beragama Islam akan berpendirian peribadi. Alasan yang diberikan bagi kerja meroboh perkampungan ‘Kerajaan Langit’ pada 31 Julai 2005 dikatakan selaras dengan prinsip amar maaruf nahi mungkar (menggalakkan kebaikan dan mencegah kemungkaran).

“Dia juga bimbang dengan kenyataan Ketua Hakim Negara, Tun Ahmad Fairuz Sheikh Abdul Halim supaya ‘Common Law’ dimansuhkan dan undang-undang Islam dimartabatkan, akan menyebabkan sistem perundangan negara diubah suai mengikut undang-undang Islam,” katanya.

haaa…korang sependapat ngan aku tak?sengal kan????SENGAL GILER!!!dah murtad pastuh nak meremeh2kan undang2 ISLAM..ngan Ayah Pin entah ke mana..

nih gambar ayah pin tuh n gambar kerajaan langit :

16 Comments

  1. saba2 mus.. mender nih biasala.. byk2 bersabar.. kesian nguh ke mung.. aku tahu mg org besut.. mesti rindu ke ayah pin tuh kan..

  2. yes it does.tuh pun tunggu masa nak redeem..untuk wordpress.com tak bagi install script tapi aku pakai hosting sendiri tuh yang dapat letak iklan berbayar.
    ko nak ker hosting nih?

    RM 60 = Hosting 2GB+Domain (.com .net .org .info .biz)

    murah sangat2 tuh..nih promosi untuk student.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *