BONUS-BONUS INI TERHAD UNTUK 10 8 PEMBELI TERAWAL SAHAJA!

BONUS TERHAD Clickbank Mania

Saya Sediakan BONUS Hebat Untuk Anda Yang Mahukan Tambahan Nilai Daripada Tempahan Clickbank Mania Anda!

 

bonus

=======================
1) Software Link Cloaking (Listed di ClickBank)
=======================

Tambahkan nilai pendapatan Affiliate anda dengan Pro Link Cloaker..

Anda juga dapat meningkatkan Click-Through-Ratio (CTR) pada link affiliate anda kerana ianya tidak kelihatan sebagai link affiliate lagi!

Pro Link Cloaker berfungsi hebat dengan semua platform dan program affiliate:

Software PERTAMA saya di Clickbank yang telah mendapat kelulusan dan masih panas-panas lagi. Anda antara yang pertama mendapatkannya!!

Tutorial penggunaan disediakan

 

Harga jualan ialah $47 (RM 150)!

 

Peluang ini terhad untuk beberapa pembeli sahaja!!!


=======================
2) Software ClickBank Niche Builder + Resale Right
=======================

a

Semua orang di Clickbank Inginkan jualan dengan cepat dan berkualiti. Jadi macamana anda ingin berlawan dengan affiliater yang otai dan dah lama ni? Ini jawapannya..Software X. Boleh dikatakan hampir 80% kerja dan masa anda dijimatkan dengan menggunakan software ini.

Kelebihan Software ini:

tick
Menyenaraikan dengan cepat niches @ keyword yang mempunyai pulangan tinggi di Marketplace Clickbank.com
tick
Bina dengan cepat dan mudah high converting affiliate niche websites dengan link affiliate clickbank anda tanpa asas HTML, programming atau designing!
tick Ubah/tukar web affiliate yang diberikan kepada template HTML anda sendiri. Anda boleh tambah link affiliate anda pada web berkenaan.
tick
Menunjukkan kedudukan niche/keyword tinggi atau rendah pada hasil carian Search Engine. Nilaikan kedudukan ini untuk mendapat klik dan jualan yang lebih tinggi!
tick
Boleh pilih dan buang affiliate program/produk/keyword clickbank yangkurang memberikan pulangan lumayan!
tick
Jimatkan masa, usaha dan duit anda untuk mencari keyword yang memberi pulangan tinggi. Software ini adalah yang TERBAIK untuk menilai produk dan affiliate program di Clicbank.
tick
Elakkan anda dari kehilangan komisyen jualan dengan Affiliate Cloaking Website Generator yang unik!
tick
Fokus pada program/niche yang memberi pulangan lumayan. Anda TAK perlu tunggu 1-2 minggu untuk baru sedar yang anda tersilap pilih niche/keyword
tick
Dapat mengesan produk jualan yang hebat dengan melihat pada sejarah dan rekod jualan yang bagus! Produk yang terjual dengan sangat bagus, semestinya adalah produk yang hebat dan mudah untuk dijual.
tick
Fokus pada pasif dan direct response pemasaran Affiliate. Jika anda fokus pada direct response, anda boleh set untuk affiliate link dibuka pada "new window", jadi pengguna tidak tinggalkan web anda.
tick
Pelajari Bagaimana Mendapatkan Traffik ke Web Anda dengan Teknik SEO Percuma dan Bagaimana berkesannya gabungan teknik ini untuk meningkatkan komisyen affiliate anda.
tick Support Windows 98 dan ke atas!
tick
Dan banyak lagi!

Harga? Harga produk ni saja dah dalam $27

dengan resale right harganya dalam $97 (RM300)!

 

Peluang ini terhad untuk beberapa pembeli sahaja!!!


=======================
3) Buat Duit Affiliate Tanpa List + Resale Right
=======================

resale

Seringkali kita mendengar keluhan ramai orang terutama mereka yang memasuki arena perniagaan internet terpaksa membantutkan hasrat untuk menjana pendapatan affiliate. Hasrat menjana pendapatan affiliate terpaksa di "korban"kan atas alasan masih tidak mampu menanggung kos sewa "autoresponder" yang dianggap membebankan. Oleh itu diatas sikap menangguh itu, maka sampai kehari ini mereka masih tidak merasa sebarang pendapatan affiliate di internet.

Ruginya!!!

Sebenarnya anda amat rugi jika tidak pernah menjana sesen pun pendapatan internet secara affiliate. Bayangkan anda online hampir setiap hari melayari pelbagai web seperti Facebook tetapi anda tidak pernah menggunakan kemudahan yang ada untuk menjana pendapatan affiliate secara sampingan.

Saya akui dengan melanggan sebuah autoresponder sebenarnya lebih berbaloi untuk anda melakukan promosi produk affiliate. Ia merupakan pelaburan yang amat berbaloi kerana anda boleh melakukan promosi secara terus ke email "Subscriber" dan terus melihat sumber pendapatan affiliate yang anda perolehi

Namun..

Saya melihat dari satu perspektif dan pandangan yang lain juga. Saya melihat masih ramai lagi yang tidak tahu bahawa selain menggunakan autoresponder, terdapat pelbagai lagi cara yang kita boleh gunakan untuk menjana Pendapatan Affiliate secara sampingan.

Didalam Ebook ini saya akan berkongsi kepada anda pelbagai jenis idea serta langkah yang anda boleh praktikkan agar anda berjaya memperolehi sejumlah kecil pendapatan dari Affiliate.

Bolehlah juga buat modal untuk melanggan autoresponder nanti ya ;-)

Ingin saya tegaskan disini bahawa ebook ini bukanlah sebuah sistem yang jauh lebih hebat dari penggunaan autoresponder tetapi ebook ini menerangkan alternatif lain yang boleh digunakan untuk menjana pendapatan affiliate secara sampingan.

Antara yang terkandung dalam Ebook ini adalah:-

- Bagaimana untuk mendaftar affiliate

- Teknik Pemasaran Forum

- Teknik Pemasaran Blog

- Teknik Pemasaran Web

- Teknik Pemasaran Facebook

**Dengan mudahnya, ebook panduan ini mengajar anda untuk mula menjana pendapatan affiliate dengan tanpa modal, tanpa list, tanpa terperangkap dalam 1 cara sahaja dan tanpa nama-nama besar membantu anda!

Tambah pendapatan anda dengan menjual semula produk ini! Lipat-gandakan keuntungan anda!

Anda akan dapat:
i) Ebook dengan lesen RR :- RM150
ii) Minisite:- RM350
iii) 5 Banner:- RM150
iv) SaleSletter:- RM250

Modal sebenar ialah RM150+RM350+150+250 = RM 900!

 

Peluang ini terhad untuk beberapa pembeli sahaja!!!Harga 3 Produk Hebat ini:

1) Software Link Cloaking (Listed di ClickBank) RM 150
2) Software CB Niche Builder + Resale right RM 300
3) Ebook Jana Wang Affiliate Tanpa List + Resale Right RM 900
JUMLAH RM 1350

 

Sanggupkah anda membayar RM 1,350 untuk dapatkan produk ini? Saya pun tak sekejam tu untuk jual pada harga tersebut.. Walaupun harga pakej ini bernilai lebih dari RM 1k, harga jualannya pasti saya akan kurangkan berlipatkali-ganda untuk pastikan anda mampu memilikinya.

Jadi berapa??

Ianya PERCUMA! ...

..dengan pembelian Produk Clickbank Mania yang telah dibuka semula untuk jualan hanya untuk 3 hari (14-16 Mac 2011) sahaja!

Dapatkan maklumat produk CB Mania di http://wanmus.com/web/thecbmania

Dapatkan segera..Kurang dari 50 unit je lagi tinggal. Bonus ni pun terhad untuk 10 8 orang sahaja lagi.

Cara untuk dapatkan BONUS Produk RM1350 ini:

  1. Clear cache dan cookies pada browser anda.
  2. Terus ke http://wanmus.com/web/thecbmania
  3. Buat pembelian pada muka berkenaan
  4. Hantarkan borang tempahan pembelian pada laman pembelian
  5. Hantarkan juga salinan bukti pembelian ke email saya admin@wanmus.com untuk saya sahkan pembelian anda melalui link saya.
  6. Saya akan hantarkan link download software hebat ini selepas pembelian anda disahkan melalui link saya.

Cepat sebab memang TERHAD!

Sekian,

wanmus