43 Comments

  1. Salam..
    sedihnya tidak dapat pergi last minute 🙁
    mungkin saya akan trun ke JB kot dalam jangka masa terdekat untuk menimba ilmu

  2. waa..best la blog wanmus.com ni.. macam2 artikel ada.. memang menarik perhatiaan saya utk datang lagi ke blog ni.. semoga sukses..thanks

  3. @Aqif: kesian bro. takpelah, mungkin bro boleh coaching personal ngan bro ijad kalau leh turun jb..semoga bro cepat sempuh..

    @cookdong: hehe berkongsi cerita menyeronokkan memang tak ada masalah..

    @pakteh: alhamdulilah kalau ada orang suka apa yang tertulis dalam blog ni..selalulah melawat ek..insyallah semoga kita sama2 sukses

  4. @Shaffik: sedap dan menyengat semua peserta..hehe

    @TanyaLelaki.com: best bro dapat berkongsi idea dengan otai2 yang datang..

    @emyshahril.com: itulah powernya nasi ayam penyet ni..hehe..tapi lagi pedas lagi syok untuk menikmatinya..jangan ada yang sembelit sudahlah..hehe

  5. @wanmus: tulah..saya terfikir akan buat personal coaching. tapi perkara ini perlu mendapat persetujuan kedua-dua belah pihak.

    Apa-apapun..walaupun x dapat pergi. tp dapat rasa aura keseronokan seminar tersebut. btw, paling x best ialah terlepas nasi ayam penyet~~~ ;(

  6. apa-apa halpun aku dah kena tipu ngan wanmus..dalam blog ni mukanya tak ensem sangat..bile jumpa hensem dan macho la plak..hahahaha…

    memang tak rugi pegi seminar ni..bertambah semangat aku berblog dan menambahkan pendapatan dari blog

    apa pun tahniah kepada penganjur, nasi ayam penyet tu memang sedap..menyesal skek aku buh sambal bebanyak..ceh..tapi memang sedap gile..malam tu aku gi makan steamboat plak..haha..

    p/s:gambar dari aku, aku upload esok je..baru sampai dari JB..

  7. Sekarang barulah tau macamana Wanmus buat duit beberapa hari dari blog baru dia :p

    Thanks bro Wanmus atas perkongsian hebat semasa seminar

  8. @mazuki blog: alaa ayam penyet tmn u tu je..hari2 boleh gi..hehe

    @Aqif: mujur bro ijad sudi wat coaching sebab bro ada kemalangan. ayam penyet tu nanti suruh bro ijad belanja je kat kedai tu..hehe

    @reezluv: hahha..hensem tang mana tu..ayam penyet tu cukup special sebab untuk next seminar mesti orang sebut2 nak ayam penyet jugak..hehe

    @eyezuedenn: insyallah jika masih ada permintaan..request lah kat bro ijad.

    @reezluv: fyn tu artis mane bro? patutpun bro cakap macam pernh tgk kt tv

  9. @Kobot: harap adalah permintaan yang ramai untuk sabah sarawak sebab bro ijad menunggu cukup korum je nk buat kt sana

    @Mantra: terus gerak bro, buat seperti yang bro ijad ajar..step by step tu yang penting..terlepas step nanti pening pulak

    @MyDailyBlog.Info: hahaha..ni bincang bab seminar ke bab pedasnya sambal nasi ayam penyet? hehe

  10. alahai..

    rugi x dapat ikut program tu..sambil2 menimba ilmu blogging, bley la merasa nasi ayam penyet..

    p/s kali kedua dengar menu nasi ayam penyet..kali pertama dengar kat blog bro smartzul..terliur plak rasenye..hehehehe..

  11. Salam abg wanmus..sy mungkin adakan seminar blogging di UTeM iaitu tempt sy blajar..sy nk tnya…byran tu dicas ikut kepala ur dibayar sekelepuk kepada En.Rohaizad? atau dua2 cara boleh?

  12. wsalam.
    kami akan tengok kepada berapa bilangan yang akan hadir pada hari tu. kami taknak juga membebankan peserta. nanti cek email, saya dah emailkan pertanyaan, so boleh discuss ikut email nanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *