26 Comments

  1. Kenapa tak buat seminar ni di Bahau, N.Sembilan atau Temerloh, Pahang ke sebab saya dekat je kat sana. Saya masih baru dan terkial-kial dalam dunia blog.

    terima kasih.

  2. Terima Kasih & Nice Video… buat masa skang tak de cuti/tak de orang jaga kedai

    memang berminat turun JB untuk dapatkan latest blogging knowledge

    Insya-Allah cuba jayakannya….

  3. boleh je bro..kelas tak start lagi kan? datang je sebab seminar separuh hari je..naik bas sampai terminal larkin, jalan kaki tak sampai 5 minit pun..

  4. seri armourez

    salam bro…tankz d info about d bloggong…baru nak menjinak2 ni…hope can sucses soon..yeeehaaaaaaa~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *