Rahsia Reward Dari Blogger Rohaizad Akan Dilancarkan Esok

Penulis: wanmus Kategori: Blog | Blogger | Buat duit | Download percuma | Duit dengan blog | Duit Percuma | ebook | review | Rohaizad | wanmus Tarikh: 02 September 2010 | 5 komen


Apa itu rahsia reward? Ianya salah satu cara bagaimana otai blogger rohaizad ni dapat duit dari blog dengan mudah dan sambil tengok tv. Betull..selepas baca ebook tu, geram pulak jadinya sebab dia tak bagitau sesiapa pun tentang program ni sebelum ni padahal dah setahun dia sertai dan dapat duit free..GERAM sebab dia dah dapat USD360 tau free free je dia dapat. Letak banner je dah dapat USD30 sebulan. Setahun? tu yang dapat USD360 atau RM1140 lebih kurang. Banyak kan?

Tu lah lepas dipaksa dan diugut, barulah dia nak keluarkan ebook ni..tu yang namanya jadi RahsiaReward yang mana anda mendapat reward free free je. Best kan? ni adalah salah satu cara nak buat duit dengan blog cara mudah dan senang lenang sebenarnya.

Ebook ni akan dilancarkan esok dan terhad hanya untuk 300 unit sahaja. Lepas tu? katanya tutup kot..takpun naik ke harga sangat mahal..hoho..memang rugi sape tak beli awal2. Opppss sebelum tu, korang leh download review copy PERCUMA je untuk ebook Rahsia Reward ni di RahsiaReward.Com



  1. awal

    hahahaha… berjaya aku menjadi orang pertama yang komen..

    tapikan bro.. dia letak banner kt mana? kt blog english dia ke? atau kt blog melayu dia.. kompius aku..

    [Reply]

    wanmus Reply:

    kat blog melayu..haa, nak tahu macamana? semuanya ada diajar dalm ebook ni..rugi sape tak beli

    [Reply]

  2. hafeez

    best la ijad ni,tak lokek ilmu walaupunkena bayar,tapi nak tanyela..sampai bila program ni boleh bertahan eks…

    [Reply]

    wanmus Reply:

    kalau ditengokkan pada bisnes, mungkin lama lagi kot sebab ianya berkaitan duit. Ijad pun dah join 1 tahun dah

    [Reply]

  3. azami

    info yang bagus…ebook mesti menarik.

    [Reply]

CommentLuv badge