5 Comments

  1. hahahaha… berjaya aku menjadi orang pertama yang komen..

    tapikan bro.. dia letak banner kt mana? kt blog english dia ke? atau kt blog melayu dia.. kompius aku..

    [Reply]

    Reply:

    kat blog melayu..haa, nak tahu macamana? semuanya ada diajar dalm ebook ni..rugi sape tak beli

    [Reply]

  2. best la ijad ni,tak lokek ilmu walaupunkena bayar,tapi nak tanyela..sampai bila program ni boleh bertahan eks…

    [Reply]

    Reply:

    kalau ditengokkan pada bisnes, mungkin lama lagi kot sebab ianya berkaitan duit. Ijad pun dah join 1 tahun dah

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *