11 Comments

  1. wah musyriz.. hg jd tokei kedai jgn lupa aku noh nti.. roger2.. weh, memandai je kata shah alam tu kecik.. aku pi dh masuk 4x, still tersesat tahap gaban.. haha.. kalau jumpa kapten kt utm tu, hang suruh dia ketuk ketampi sepuluh k. roger.

  2. naim

    erm nk tnye.. lps g kursus nie ade pg wat latihan kat syarikat tertentu ke?? n biasanya bile dia panggil temuduga lepas antar borang prosper siswazah tu??

  3. @akimsensei: belum tokei kedai lagi, baru kedai online..keh keh..apsal kapten kene ketuk ketampi, baik suruh terjun balai cerap je..hehe

  4. nazri

    slm admin..
    sy dan sepupu dah join skim prosper RUNCIT
    smlm dh g taklimat
    RP pon dh siap..
    tp ade lg yg ckit kna touch up
    esp. part kewangan..
    ade x contoh RP tok bengkel kereta??
    saya amat2 perlukan coz nak tau perbelanjaan nye.. (part kewangan)
    thanx
    slm……….

  5. nazri

    o..yeke..
    ade ape2 handout x yg lh share ngan sy tok run biz…
    yela…sume org nak wat biz..tp ilmu tok run tu kna ade gak
    lau xde..tu yg rmai stop tgh jln..ye x??
    so…lau awak ade ape2 handouts, nak gak mintak..as a guideline for me…
    thanx…

  6. Muhammad Adziem Shafiq

    Assalamualaikum… Bro, bahu bertanya byk perkara, boleh bantu? sy perantis PUNB,ingin memohon skim Siswazah ni~ apparently, tak byk data dapat sy kumpul, even dah pegi PLPSP pun, masih buntu, kena isi borang Siswazah tu dlu ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.